• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

06.10.2018

08:52

OTAC PIJANAC BOLESNU ĆERKU PODVODIO PRIJATELJIMA! Jezivo SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE u Vrdniku na Fruškoj Gori!

Vesti

OTAC PIJANAC BOLESNU ĆERKU PODVODIO PRIJATELJIMA! Jezivo SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE u Vrdniku na Fruškoj Gori!

Podeli vest

Imre L. (64) trojici prijatelja starih od 64 do 78 godina podvodio svoju ćerku Mirjanu (26), inače osobu sa posebnim potrebama

Alkoholičar Imre L. (64) iz Vrdnika uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je mesecima podvodio svoju ćerku Mirjanu (26), ometenu u razvoju, četvorici svojih prijatelja, starih od 64 do 78 godina! Policija je uhapsila i starce koji su Imreu plaćali za seks sa njegovom ćerkom, a kod jednog od njih su pronađene i Mirjanine gole fotografije!

Silovana

Mirjanu je silovao jedan ludak kad je imala samo 11 godina. On je za to i robijao, a poginuo je pre neku godinu
Meštanin

Izvor iz istrage kaže da su, pored Imrea, iza rešetaka i njegovi drugovi iz Vrdnika Milenko S. (66), Boža A. (78), Milentije B. (69) i Vojislav M. (64)!

- Imre je alkoholičar i podvodio je svoju ćerku da bi kupio piće. Postoje indicije i da je bio u nekim dugovima i da je to bio drugi razlog zbog kojih je prodavao Mirjanu. On je telefonom dogovarao sa prijateljima kad će da imaju seks s njegovom ćerkom. Svako od uhapšenih Imreovih prijatelja je više puta obljubio Mirjanu - objašnjava naš izvor.

UHAPŠENI MATORI KRETENI! Otac podvodio ćerku poznanicima za pare - silovali je u podrumu i magacinu!

Prema njegovim rečima, Mirjana je imala seks sa starcima u njenom porodičnom stanu, podrumu zgrade i u jednom napuštenom magacinu.

Foto: Informer

- Imre je veći deo novca zadržavao za sebe, a manji deo je davao ćerki. Prilikom hapšenja, u Milenkovom telefonu su nađene gole slike nesrećne devojke - kazao je naš sagovornik.

On dodaje da se Imre tereti za krivično delo trgovina ljudima, dok je protiv njegovih drugova podneta krivična prijava za obljubu nad nemoćnim licem.

Nosio poklone i hranu za porodicu

Imreov komšija nam je ispričao da je jedan od uhapšenih staraca svake nedelje dolazio kod Imrea i nosio mu kese sa hranom i pićem.
- Mislio sam da je human čovek i da pomaže Imreu i njegovoj porodici, a sada čujemo da je tako plaćao za seks sa njegovom ćerkom. Strava i užas! Treba da ga je sramota - ogorčen je komšija.

Svim uhapšenima je određen pritvor, dok je nesrećna devojka smeštena u Sigurnu kuću do kraja istrage. Ona je, inače, godinama bila korisnica Centra za socijalni rad.

Meštani Vrdnika šokirani su hapšenjem njihovih vremešnih komšija.

- Možda ne treba sve to uzimati "zdravo za gotovo" jer je i Mirjana, možda zbog svoje bolesti, često znala da bude "preslobodna" sa muškarcima. Nisam sigurna da su joj oni plaćali za seks... Dvojica uhapšenih su prve komšije i svi znaju da su oni često odlazili kod Imrea, ali niko do nas nije ni pretpostavio da su tamo išli da bi imali seks njegovom ćerkom. Jedan od njih je i oženjen i ima troje dece i unučiće! Ako je to zaista radio, treba da ga je sramota! - kaže meštanka Vrdnika.

MONSTRUM JU JE PEKAO STRUJOM, OBRIJAO GENITALIJE, PA JE SILOVAO! Šokantna ispovest rođaka DEVOJČICE KOJU JE ZLOSTAVLJAO VLASNIK KAFIĆA SA ADE!

Drugi meštanin nam je otkrio da je Mirjana bila zlostavljana od malih nogu.

- Nju je silovao jedan ludak iz našeg mesta kad je imala samo 11 godina. On je za to i robijao, a poginuo je pre neku godinu - kaže ovaj Vrdničanin.

On dodaje da je Imre težak alkoholičar, a da je i Mirjanina majka psihički obolela.

Foto: Informer

Majka nesrećne devojke ne želi da govori o užasu

Reporteri Informera pokušali su da porazgovaraju i sa Imreovom suprugom, Mirjaninom majkom, ali ona je u besu odmahnula rukom i rekla:

- Već smo u novine! Šta ima da pričam?! Ako je Imre to radio, treba da ga je sramota! Nema tu šta da se priča! 


 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija