• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.10.2018

14:18

BOJAN MAROVIĆ U ŠOKU POSLE NAPADA HULIGANA U BETON HALI: Sve je letelo oko nas, čaše, flaše, pokušali smo da sklonimo devojke....

Vesti

BOJAN MAROVIĆ U ŠOKU POSLE NAPADA HULIGANA U BETON HALI: Sve je letelo oko nas, čaše, flaše, pokušali smo da sklonimo devojke....

Podeli vest

Nepoznata grupa muškaraca palicama je demolirala jedan novootvoreni klub u Beton hali u kom je, između ostalog, nastupao i pevač Bojan Marović koji nije znao šta ga je snašlo

Kako ističe, on nastupa od 2002. godine i nakada mu se ništa slično nije desilo, a nada se da više nikada i neće.

- U trenutku kada su uleteli njih 15 ili možda 20, to niko ne zna, ja sam nastupao. Bina se nalazi u sredini, pa smo muzičari i ja bili na meti, ali mogu da kažem da smo za dlaku izbegli povrede. Baš je bilo za dlaku - u neverici izjavio je oni dodao: 

- Sve je letelo oko nas, čaše, flaše... Svi su mogli da budu povređeni jer su sve te stvari letele iznad naših glava. Još uvek pokušavam da se saberem i da shvatim šta se desilo jer mi se ovako nešto nikada nije dogodilo. Nastupam od 2002. godine i nisam imao ni slična iskustva.

Kako je objasnio prednji stolovi su bili demolirani.

Prednji stolovi su bili demoliani. Mi smo pokušali da sklonimo devojke koje su bile tu blizu. Sve se odjednom desilo. Masa je samo krenula, to je bio stampedo. U trenutku se nije znalo ko je sa koje strane, da li sa njihove ili naše - još uvek potresen pričao je Bojan.

- Svi iz benda su dobro, a koliko povređenih ima, stvarno ne znam. Još uvek smo svi u potpunom šoku. To je bilo jedno divno veče u klubu koji je tek preksinoć otvoren, i stvarno mi je žao što se sve ovako završilo. Razgovarao sam sa menadžerima, niko ne zna zašto je došlo do napada. Mislio sam da je devedesetih bilo ovako i da se te scene ne ponavljaju, ali izgleda da nije baš tako..." kaže on, pa nastavlja:

"Nisam incidentan pevač, ali posle ovoga ne znam da li sledeće nedelje smem da snimam spot. Čovek više ne zna šta može u svakom trenutku da mu se desi. Cikrus svakako nastavlja dalje. Nadamo se da više neće biti ovakvih situacija i ne daj Bože da se ikome dese.

 

(JEZIVI VIDEO) U LOKAL U BETON HALI UPALI SU HULIGANI S PALICAMA! Pretukli obezbeđenje i demolirali klub, GOSTI SPASAVALI ŽIVU GLAVU!

 

Jedan mladić teže povređen
 

Incident se dogodio tokom noći u Karađorđevoj ulici u Beogradu, a prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je teže povređena.

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Ništa se nije desilo,u BG je normalno da dečkići sa fantomkama prave red....

Marcco

pre 5 godina

Nov čovek u branši pa još nije naučio da ako mu neko ponudi obezbeđenje kluba da to nije ponuda a naročito ako dođe od navijačke grupacije. Takođe, to obezbeđenje ima ekskluzivno pravo na distribuciju belog a gazda samo može da stoji sa strane i da se nada da ga neće uhapsiti.

Ljubo

pre 5 godina

Beograd ,smrad na vodi ,po politici ,po kriminalu ,po kurvaluku. Grad koji sprecava stvaranje srpske pravoslavne drzave ,a ne gradjansko kriminalne kakva je sada .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija