• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.10.2018

08:42

DETALJI STRAVIČNOG OBRAČUNA U BETON HALI! Grobari demolirali klub "Komitet", TUKLI SU I LOMILI SVE PRED SOBOM! Povod je borba za prevlast u poslovima obezbeđenja!

Vesti

DETALJI STRAVIČNOG OBRAČUNA U BETON HALI! Grobari demolirali klub "Komitet", TUKLI SU I LOMILI SVE PRED SOBOM! Povod je borba za prevlast u poslovima obezbeđenja!

Podeli vest

Nepremostive podele koje su zavladale u redovima Grobara, kao i međusobni sukobi njihovih vođa i borba za prevlast u poslovima obezbeđenja, najverovatnije su uzrok ovog incidenta

Grupa od desetak maskiranih muškaraca naoružanih bejzbol palicama upala je preksinoć u novootvoreni klub "Komitet", koji se nalazi u Beton hali u Karađorđevoj ulici, i naočigled više od 150 gostiju napala pripadnike obezbeđenja, lomeći sve što joj se našlo na putu.

Divljanje huligana trajalo je nekoliko minuta, nakon čega su kolektivno pobegli iz lokala pre dolaska policije. Kako se nezvanično saznaje, u nezapamćenom napadu pretučena su dvojica zaposlenih u "Komitetu", od kojih je jednom navodno slomljena lobanja.

(JEZIVI VIDEO) U LOKAL U BETON HALI UPALI SU HULIGANI S PALICAMA! Pretukli obezbeđenje i demolirali klub, GOSTI SPASAVALI ŽIVU GLAVU!

Iako je u klubu bilo više od 150 gostiju, niko od njih, srećom, nije povređen. Napadači su razbijali sve što im se našlo pod rukom, a kako tvrde svedoci, čaše, flaše, ali i ostali krupan i sitan inventar leteli su na sve strane.

Stravične scene zabeležili su pojedini gosti svojim mobilnim telefonima, na kojima se jasno čuje vriska prestravljenih očevidaca, koji su bežeći od napadača i srče koja je letela na sve strane, padali po podu i tražili zaklon pod stolovima.

- Sve se odigralo munjevito, uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli. Palicama su udarali sve na šta su naišli, većina njih je imala kapuljače. Prestravljeni gosti su vrištali, a neki od njih su se povlačili pod stolove - rekao je jedan od očevidaca.

On ističe da lokal nije u potpunosti demoliran, kako su to danas preneli pojedini mediji, ali da jeste naneta određena šteta.

BOJAN MAROVIĆ U ŠOKU POSLE NAPADA HULIGANA U BETON HALI: Sve je letelo oko nas, čaše, flaše, pokušali smo da sklonimo devojke....

O identitetu huligana i motivu ovog nezapamćenog napada još uvek se spekuliše, a navodno iza svega stoje navijači Partizana, koji su u poslednje vreme u konstantnim međusobnim sukobima.

- Napad u "Komitetu" posledica je višemesečnih tenzija i zasigurno početak obračuna među već zavađenim Grobarima. Nepremostive podele koje su već odavno među njima zavladale, kao i međusobni sukobi njihovih vođa i borba za prevlast na tribinama i poslovima obezbeđenja noćnih klubova, najverovatnije su uzrok ovog incidenta koji u predstojećim danima sigurno neće ostati jedini - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.
 
Policija je juče saopštila da je u "Komitetu" nakon incidenta obavljen uviđaj, kao i da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti događaja, kao i na identifikaciji osoba koje su izvršile napad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Sve se zna. Medjutim taj vodja, te frakcije "Grobara" je dobro pozicioniran, tako da njega niko nece pipnuti i krivci nece biti otkriveni. A, vi sada pratite, pa dokazite suprotno

slađa

pre 5 godina

Ovo je skandal šta se desilo u klubu "Komitet". Verujem policiji daće pohapsiti huligane i njihove vođe. Ružno i za Srbiju i za Beograd.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija