• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2018

18:09

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU "OTMICA DEVOJČICE" Policija utvrdila šta se zaista desilo kad se PORED DETETA ZAUSTAVIO CRVENI PIKAP!

Vesti

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU "OTMICA DEVOJČICE" Policija utvrdila šta se zaista desilo kad se PORED DETETA ZAUSTAVIO CRVENI PIKAP!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu preduzeli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti prijavljenog pokušaja otmice dvanaestogodišnje devojčice 3. oktobra 2018. godine i utvrdili da prijavljeni opis događaja ne odgovara činjeničnom stanju

Temeljnim proveravama utvrđeno je da se nije radilo o pokušaju otmice, niti o bilo kom drugom krivičnom delu.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, koje se izjasnilo da u navedenom događaju nema elemenata bilo kog krivičnog dela.

(FOTO) POLUGO MUŠKARAC POKUŠAO DEVOJČICU DA UVUČE U KOLA: Horor u Novom Sadu, policija ispituje slučaj!
 

Kako nezanično saznajemo, vozač crvenog pikapa se zaustavio pored devojčice i pitao je za jednu ulicu i uopšte nije imao fizički kontakt sa njom. 

- Ona čula da je jedno dete u Beogradu umalo oteto, pa je ona pomislila da je i onaj vozač hteo nju da otme. Došla je kući i ispričala da je vozač pokušao da je otme, a majka je poverovala i digla se  velika panika-ispričao je izvor upućen u istragu.

Međutim, celu situaciju je snimila kamera video nadzora s obližnjeg objekta.

- Na snimku se vidi da su kratko razgovarali. Vozač pikapa je saslušan. Devojčica je nekoliko puta menjala iskaze i na kraju priznala da ju je on pitao samo za jednu ulicu - ispričao je izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija