• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

09.10.2018

23:10 >> 23:15

TOMA FILA OTKRIVA JEDINI NAČIN DA SE SAZNA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Problem je što niko nema petlje za to!

Vesti

TOMA FILA OTKRIVA JEDINI NAČIN DA SE SAZNA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Problem je što niko nema petlje za to!

Podeli vest

Advokat je siguran da postoji samo jedna mogućnost da se sazna ko je ubica

Toma Fila, jedan od najcenjenijih srpskih advokata, tvrdi da slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) ide ka zastarevanju, nakon što je Apelacioni sud doneo odluku da rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića bude vraćeno na ponovno odlučivanje. 

- Sud nema hrabrosti da donese odluku! Sve se odugovlači i ide ka zastarevanju. To je takozvani crnogorski recept, da se proces oduži kako bi se na kraju utvrdilo da je slučaj zastareo - kaže Fila i dodaje da protiv Zorana Marjanovića ne postoje dokazi, bez obzira na to što je u javnosti dugo predstavljan kao glavni osumnjičeni za ubistvo.

(FOTO) UHAPŠENO SEDAM SRBA, ČLANOVA BANDE "PINK PANTER": Opljačkali nakit vrednosti SEDAM MILIONA EVRA!

 - Branio sam na više od 1.000 suđenja kada protiv optuženog nije bilo dokaza i kada sud nije mogao da sudi. Čim je Jelena ubijena, izjavio sam da ubicu neće otkriti ukoliko ga ne pronađu za 24 sata, a to i sada smatram - tvrdi advokat i dodaje da će ubica biti otkriven ako neko progovori!

 

(VIDEO) MESTO STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULO 7 LJUDI KRIJE JEZIVU TAJNU! Zove se Pakloš, a put je građen preko manastira i moštiju!


 
- Ovakvo ubistvo definitivno nije mogla da izvede jedna osoba. Siguran sam da će se do ubice doći isključivo ako neko progovori. Bio sam branilac u slučaju u Rumuniji u kojem se ime ubice jednog čobana saznalo tek kada je čovek na samrti rekao da je izvršio egzekuciju. Rekao je da ne može da ode na onaj svet ako ne prizna zločin. Dok neko ne odluči da progovori, ubistvo pevačice neće biti rešeno - zaključio je Fila.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Ја сам прва особа која је давала коментар ЧИМ СЕ УБИСТВО НЕ РЕШИ У РОКУ ОД 48 ЧАСОВА све је даље теже!Писао сам да оваква убиства се решавају тако ШТО СЕ НЕКО НЕНАМЕРНО ИЗЛАНЕ како се то у народу каже.Увек је први на тапету супруг кога су НЕЗАКОНИТО држали у затвору а да се није имало ни трунке потребе што ће он ,,дебело,, да наплати.Ко гледа на кабловској ТВ крими канале упознат је КАКО СЕ РЕШАВАЈУ УБИСТВА! ПС.Неко је убијао жене које су ради спорта трчале у тренутку када су биле саме.Једна је успела да побегне и опише предатора.То је био човек у кога се најмање сумњало.Или се нека убиства реше тако што особа под утицајем алкохола изнесе истину када полиција акцијом заиста ухапси убицу.

Jovan

pre 5 godina

Kave gluposti šaljete da bi poslali komentar dali je to test inteligencije nemojte da pišete novosti onda da nas zamlaćujete dosta je tih gluposti !

bubasvaba

pre 5 godina

KAKO jedan sud potvrdi optuznicu a drugi vrati na ponovno odlucivsanje ?????? . Dali oni rade po istom zakonu i u istoj drzavi??????? i na kraju gospodo sudije koliko kosta vas potpis za ovakvu SPRDNJU OD ZAKONA

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17