• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS/Informer.rs

10.10.2018

09:49

PREMINUO JOŠ JEDAN PUTNIK POVREĐEN U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD JAGODINE: Osma žrtva horora na autoputu!

Vesti

PREMINUO JOŠ JEDAN PUTNIK POVREĐEN U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD JAGODINE: Osma žrtva horora na autoputu!

Podeli vest

Šezdesetogodišnji N.S. preminuo je u sredu ujutro oko osam časova u niškom Kliničkom centru od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine u utorak ujutro. Dvoje putnika koji su takođe prebačeni u Niš trenutno nisu životno ugroženi, kao ni povređeni koji su smešteni u bolnice u Jagodini i Ćupriji

Neki mediji su brzopleto objavili da je preminuo jedan od ostale dvojice povređenih što iz Kliničkog centra Niš demantuju i dodaju da pacijenti D.P. (34)  i A.I. (30) treutno nisu životno ugroženi. 

Pacijent N.S. je, kako je rečeno RTS-u, primljen Klinički centar Niš u izuzetno teškom stanju, bez svesti. Preostala dvojica pacijenta koja su prebačena u Niš trenutno su dobro - D. P. (34) ima teške povrede - prelom karlice i koštanih struktura kičmenog stuba, a A.I. ima povrede mišića vrata, ali nije životno ugrožen. 

U dva lančana sudara koji su se juče dogodila na auto-putu između Jagodine i Ćuprije, povređeno je 27 osoba.

Dr Vladimir Nedeljković iz Službe urgentne medicine rekao je za RTS da su povređeni koji su smešteni u jagodinskoj bolnci stabilno i nisu životno ugroženi. Od šestoro povređenih, troje su strani državljani.

U ćuprijskoj bolnici na lečenju je zadržano pet osoba sa teškim povredama i smešteni su na hirurgiji i ortopediji.

Dr Slobodan Gajić kaže da su njihove povrede teške, ali trenutno nisu opasne po život.

U sinoćnjoj nesreći kod Svilajnca dve osobe teško su povređene. Muškarac sa višestrukim prelomima donjih ekstremiteta prebačen je u Klinički centar u Kragujevac, dok je žena sa teškim povredama kičme i unutrašnjih organa smeštzena u ćuprijsku bolnicu i tokom noći je operisana. 

Lekari u ćuprijskoj bolnici rekli su za RTS da se tokom noći kod Balajnca dogodio još jedan udes. Jedan mladić zadobio je teške povrede glave i prevezen je u Beograd.

IDENTIFIKACIJA ŽRTAVA STRAVIČNE NESREĆE NA AUTOPUTU: Stradalo petoro državljana Srbije i dva državljanina Makedonije, među poginulima i sudija Apelacionog suda i njen suprug!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO) JEZIVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE STRAŠNE NESREĆE NA AUTOPUTU! Svedoci kažu da je MAGLA BILA KAO ZID!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija