• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2018

15:19

PRAVDO, BRUKO! Nasilnik povratnik ŽENU PREBIO I POSEKAO SEKIROM, POVREDIO I ĆERKU, a sada dobio SAMO 18 MESECI ZATVORA!

Vesti

PRAVDO, BRUKO! Nasilnik povratnik ŽENU PREBIO I POSEKAO SEKIROM, POVREDIO I ĆERKU, a sada dobio SAMO 18 MESECI ZATVORA!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na godinu i po dana zatvora Gorana Glišića (33) iz Kumodraža jer je u decembru prošle godine brutalno pretukao suprugu i maloletnu ćerku

Istom presudom potvrđena mu je i dvogodišnja zabrana približavanja mestu stanovanja supruge i ćerke i mestu rada supruge na udaljenosti od 500 metara, kao i zabrana uznemiravanja i komuniciranja sa njima.

Majka i ćerka su upućene da u parnici ostvaruju svoje imovinsko - pravne zahteve.

Ovom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Drugog osnovnog suda u Beogradu kojom je nasilnik osuđen zbog produženog krivičnog dela nasilje u porodici.

MINISTARKA PRAVDE NELA KUBUROVIĆ UPOZORAVA: Svakog dana 115 slučajeva porodičnog nasilja u Srbiji!

Mediji su ranije preneli da je Glišić, koji je već bio prijavljivan za porodično nasilje, suprugu pretukao i naneo joj sekirom posekotinu na glavi, kao i da je ćerki naneo tom prilikom lake telesne povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djom

pre 5 godina

Zasto bruka? A koliko je trebao da dobije? 18 god da bi vi bili zadovoljni ili sta? Nema sansi da je mogao da dobije vise od 18 meseci pogledajte zakon pa pisite.

nnn

pre 5 godina

E kad nema pravde od strane drzavnih orghana zena treba da mu presudi!!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17