• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.10.2018

11:55

UBIO ČOVEKA, MRTVOG GA SILOVAO, DOBIO 20 GODINA! Pravosnažna presuda MONSTRUMU IZ BANATSKOG BRESTOVCA!

Vesti

UBIO ČOVEKA, MRTVOG GA SILOVAO, DOBIO 20 GODINA! Pravosnažna presuda MONSTRUMU IZ BANATSKOG BRESTOVCA!

Podeli vest

Ivan Novakov (39) iz Banatskog Brestovca osuđen je u Apelacionom sudu u Beogradu na 20 godina robije jer je 5. oktobra 2017. nožem ubio Jona Mezimku Muju (54) u Beloj Crkvi, a potom ga mrtvog silovao!

Monstruozan zločin se dogodio u kući nesrećnog Jona u Beloj Crkvi, a Novakov je tada imao čak 4,5 promila alkohola u krvi!

4,5 promila

alkohola u krvi imao je Novakov kad je krenuo u krvavi pir

 

- Jon je u kući sedeo sa prijateljicom Dragicom Jovanović, kad je Ivan došao kod njega i zatražio mu cigarete. Mezimku je pokušao da ga otera, ali je ovaj potegao nož i izmasakrirao ga, a zatim se ustremio na Dragicu. Pretukao ju je pesnicama, isekao nožem po rukama, a onda ju je odvukao u drugi deo dvorišta i naredio joj da se skine i da ga sačeka. Zatim se vratio u kuću po cigarete, što je Dragica iskoristila i pobegla - ispričao je tada izvor iz istrage i dodao:

- Pošto Ivan nije uspeo da zadovolji svoj bolesni seksualni nagon sa Dragicom, seksualno je napastvovao mrtvog Mezimkua. Kad je završio sa iživljavanjem, otišao je u kafanu, gde je nešto kasnije i uhapšen. Pregledom Jonovog tela, pored užasnih povreda od noža po celom telu, uočene su i povrede na anusu od silovanja.

Inače, Novakov je pola života proveo na robiji zbog silovanja i krađa. Odslužio je kaznu zbog silovanja starice u selu Pločica, a po izlasku iz zatvora doselio se u Belu Crkvu, kod sestre Silvane Novakov. Samo dve nedelje pre nego što je ubio Mezimkua, pretukao je svoju sestru i pokušao da siluje njenu trudnu ćerku!

Silvana je posle Jonovog ubistva ispričala medijima da je Ivan ranije silovao jednu svoju rođaku, koja mu je kasnije rodila dete, i da je seksualno zlostavljao čak i svog sedmogodišnjeg sestrića!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojcica

pre 5 godina

I sta sada reći? Citav dan citamo o nekim bolesnim umovima koji ponavljaju svoja nedela. Meni nikako nija jasno zbog cega se sankcije povratincima ovakvih zlocina ne dupliraju?!

koki

pre 5 godina

Jbt sta sam sada procitao. Sudiju poslati na preostalih 20 godina robije da odsluzi za ovog monstruma.

nikola

pre 5 godina

Javno kastriranje da prenose sve TV stanice i dozivitna robija. Samo tako ce se izbeci eventualni buduci slicni slucajevi.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija