• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

15.10.2018

09:06

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Novosadski forenzičari tvrde: JELENIN TELEFON RUŠI ZORANOVU PRIČU!

Vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Novosadski forenzičari tvrde: JELENIN TELEFON RUŠI ZORANOVU PRIČU!

Podeli vest

Izjave supruga ubijene pevačice o njenom poslednjem džogiranju i nestanku na nasipu ne poklapaju se sa podacima baznih stanica koje su zabeležile kretanje njenog mobilnog telefona!

 

Novosadski Centar za forenzička istraživanja (CFI), koji je vodio privatnu istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović, ispitivao je i izjave njenog osumnjičenog supruga Zorana, koje je iznosio u javnosti neposredno nakon zločina.

CFI je Marjanovićeve izjave potom upoređivao sa podacima prikupljenim iz baznih stanica koje su zabeležile kretanje Jeleninog mobilnog telefona uoči njenog nestanka, a potom došao do šokantnog otkrića.

 - Analiza je pokazala da se Marjanovićeve izjave ne poklapaju sa rezultatima veštačenja baznih stanica. Veoma je važno naglasiti da se ove Zoranove izjave ne mogu koristiti pred sudom i nemaju značaja za krivični postupak. Međutim, mi smo analizirali sve da bismo pokazali da je on pričao različite priče - objašnjava direktor CFI Nenad Šipka.

TOMA FILA OTKRIVA JEDINI NAČIN DA SE SAZNA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Problem je što niko nema petlje za to!

On pojašnjava da je Zoran u jednom razgovoru sa novinarkom Kurira ispričao da je Jelena, uoči nestanka, jednom istrčala do kraja nasipa.

- Međutim, bazne stanice pokazuju da je ona došla na 600 metara od kraja nasipa, pa je onda počela da se vraća. To baca sumnju na njegovu izjavu, jer se postavlja pitanje kako je on mogao da ima saznanje o tome da je njegova supruga stigla do kraja rampe. Da li je možda video da ona dolazi do kraja nasipa - objašnjava Šipka.

Druga sporna izjava, po mišljenju CIF, priča je o susretu sa biciklistom na nasipu.

- Kada se ukrste podaci baznih stanica i naša analiza o tačkama kretanja, nemoguće je da biciklista nije video da se Jelena kreće ka spomen-ploči sa njegove desne strane. Ako je u tom trenutku prolazio, on je morao da vidi Jelenu, ako je ona bila tamo. Prema našim proračunima, biciklista se sa Zoranom i Janom sreo na 160 metara od spomen-ploče - dodao je sagovornik.

ZORAN MARJANOVIĆ IMAO SAUČESNIKA U ZLOČINU?! Iskaz muža svirepo ubijene Jelene, ne pokalpa se sa IZJAVAMA SVEDOKA I ČINJENICAMA ISTRAGE!

Podsetimo, CFI, na čijem je čelu Nenad Šipka, uključio su se u slučaj zločina u Borči nakon što su ih angažovali rođaci ubijene pevačice iz porodice Krsmanović, koji su bili nezadovoljni tokom zvanične istrage.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Ona je kobnog dana otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Nesrećna žena nestala je tokom trčanja na nasipu, o čemu je njen suprug obavestio policiju. Momentalno je otpočela detaljna pretraga, a telo je nađeno sutradan u kanalu koji se nalazi pored samog nasipa. Zbog ubistva Jelene Marjanović, posle 17 meseci uhapšen je njen suprug Zoran, koji je u pritvoru CZ proveo 10 meseci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladdimir

pre 5 godina

Nikome više nije jasno zbog čega se nastavlja sa ovom predstavom... Bazne stanice nisu GPRS da bi se na ovaj način predstavljalo kretanje bilo kog pojedinca... Njihovim veštačenjem se samo može utvrditi ko se, i kada, nalazio na širem lokalitetu koje pokriva jedna bazna stanica s obzirom da je ona običan repetitor koji odašilja signal...

Milorad

pre 5 godina

Hvata te panika, docice sudeni dan svima koji su ovog ubicu podrzavali. Napred Sipka do istine.

Milorad

pre 5 godina

Ovaj Sipka jedini koji se grcevito bori za istinu. Zoran je sve lagao i novinare i policiju, sve ce ovaj Sipka polako ali sigurno otkriti. Sve u svemu ovaj covek ima veliko srce, samo napred Sipka do istine.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17