• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.10.2018

08:11

UŽASAN PRIZOR NA OBALI TISE, ISPLIVALO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA! Skočio sa UKLETOG MOSTA na kom je nestala devojčica Barbara Vitez!

Vesti

UŽASAN PRIZOR NA OBALI TISE, ISPLIVALO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA! Skočio sa UKLETOG MOSTA na kom je nestala devojčica Barbara Vitez!

Podeli vest

Beživotno telo nepoznatog muškarca isplivalo je juče na Tiskoj obali u Senti. Kako se pretpostavlja, najverovatnije se radi o muškarcu koji je u petak u ranim jutarnjim satima skočio sa mosta na reci Tisi - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti

 

Potraga za telom nepoznatog muškarca, koji je najverovatnije izvršio samoubistvo skočivši sa mosta, počela je od petka, kada su lokalni pecaroši prijavili da su u ranim jutarnjim satima kada su raspakivali pribor za pecanje, uočili da neko pada sa mosta.

Spasilačka jedinica "Senta" svakodnevno je pretraživala priobalni i rečni deo Tise, ne bi pronašli telo. Kako saznaje Telegraf, danas u popodnevnim satima neko od meštana u Senti zapazio je zastrašujuć prizor na obali. Hitno su pozvane policija i Spasilačka jedinica.

- Za sada možemo da kažemo da je u pitanju leš nepoznate osobe, telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu - rekli su u senćanskom tužilaštvu.

MOST NA TISI STVARNO UKLET! Posle misterioznog nestanka Barbare Vitez i pokušaja samoubistva devojčice T. S. sada je JEZIVA ĆUPRIJA UZELA JOŠ JEDNU ŽRTVU!

Prema još nezvaničnim informacijama najverovatnije da se radi o muškarcu iz Niša ili okoline, čiji je auto sa niškim registarskim oznakama pronađen oko 50-ak metara od mesta tragedija. Okolnosti pod kojim je nesretni čovek skočio sa mosta još uvek su pod istragom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija