• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

18.10.2018

13:47 >> 14:52

(FOTO/VIDEO) LANČANI SUDAR KOD KRAGUJEVCA! Haos na auto-putu, kamioni i automobili se slupali zbog GUSTOG DIMA, jedna osoba poginula!

Vesti

(FOTO/VIDEO) LANČANI SUDAR KOD KRAGUJEVCA! Haos na auto-putu, kamioni i automobili se slupali zbog GUSTOG DIMA, jedna osoba poginula!

Podeli vest

Na niškom auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, danas se desio lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila. U lančanom sudaru jedna osoba izgubila je život, potvrđeno je za Prvu televiziju u kragujevačkom kliničkom centru

Kako saznaje "Blic" na auto-putu se sudarilo šest vozila, tri kamiona, jedan kombi i dva putnička vozila.

Foto: printscreen RTS

 

Kako saznajemo, do lančanog sudara je došlo zbog dima koji se nadvio nad putem jer je neko palio nisko rastinje na njivi pored auto-puta.

Hitna pomoć potvrdila je da su ekipe na terenu.

 

 

Za sada je poznato samo da je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i prebačena je u Klinički centar u Kragujevcu, gde je ipak podlegla teškim povredama.

Pretpostavlja se da ima i lakše povređenih kojima lekari ukazuju pomoć na licu mesta.

Na internetu su se pojavile fotografije, za koje se pretpostavlja da su sa lica mesta, a na kojima se vidi da su u sudaru učestvovali kamioni, automobili, kombiji...

MAGLA NIJE GLAVNI KRIVAC ZA TRAGEDIJU NA AUTOPUTU! Šokantne tvrdnje profesora Saobraćajnog fakulteta o NESREĆI KOD JAGODINE!

Ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći izašle na lice mesta.

Foto: printscreen RTS

 

Međutim, gusti dim stvara tolike probleme da su pojedini vozači odlučili da pređu u suprotan smer i vrate se nazad, što dodatno stvara opasnost od novog sudara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 5 godina

Drzava nece da kaznjava te koji pale, dok ne izgori neko mesto celo i bude sto mrtvih nista se nece promeniti, mi reagujemo samo kad se desi nesreca, preventive kod nas nema, zasto ubicu na dozivotnu nije strasno neknizadje i roka jos, bitni da se revnozno kaznjava za pojas ovo je sitno, lako se utvrdi ko je palio, svinkojima su njive zagaravljne kazna, novcana i godinu dana uslovno pa ti pali sledece godine pa u zatvor.

milan lala

pre 5 godina

Pametnom vozacu dovoljno jednom upozorenje da shvati da se mora drzati propisano bezbedno odstojanje izmedju vozila u saobracaju . Kako se svakodnevno na autoputevima u Srbiji dogadjaju lancani sudari izgleda da apeli da se postuju saobracajni propisi nemaju nikakv efekt , mnogi vozaci nemaju nameru da promene nacin voznje i ponasanja u saobracaju . A vidimo i da policija neprati saobracaj i nekaznjava vozenje u kolonama sa nepropisnim odatojanjem. Kolone sa bahatim vozacima policij mora zaustavljati i sve debelo kaznjavati . Samo batina i kazna su lek za nase vozace , savete, apele i propise mozes da obesis macku o rep. Koliko kosta drzavu sve ovo divljanje po putevima ? Dokle ovako ...ima li ikoga kod kuce ???

Sladjan

pre 5 godina

Sada ja idem za arandjelovca...na putu ubice beogradskih tablica,rade sta hoce,a kamioni pored skole preticu 80na sat.drzavo reaguj pobice nas!!!!!!nigde policije kamere nista.....Alo pobice Nas.....m

JOYCE

pre 5 godina

Za vlasnika parcele i lice koje je zapalilo vatru -40 godina robije. Dokle više da ubijamo našu decu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija