• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

19.10.2018

10:47

HOROR U OBRENOVCU! Milena zarobila školsku drugaricu, uz pomoć dečka je MESECIMA DRŽALA U LANCIMA I TERALA NA PROSJAČENJE!

Vesti

HOROR U OBRENOVCU! Milena zarobila školsku drugaricu, uz pomoć dečka je MESECIMA DRŽALA U LANCIMA I TERALA NA PROSJAČENJE!

Podeli vest

Ljubavni par Nenad P. (35) i Milena M. (27) iz Velikog Polja kod Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnju devojku držao u ropstvu i terao je na prosjačenje!

Policajci su u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu upali u kuću u Velikom Polju i pronašli potpuno zapuštenu i izbezumljenu devojku vezanu lancima!

- Prilikom pretresa, zatekli smo žrtvu u nehumanim i nehigijenskim uslovima, u izuzetno lošem psihofizičkom stanju. Sumnja se da su je od januara prošle godine primoravali na prosjačenje, izgladnjivali i vezivali lancima kako bi sprečili njeno bekstvo - otkriva Informerov izvor iz istrage.

SRBIN HTEO DA PRODA ĆERKU ZEMLJAKU ZA 15.000 EVRA! Devojčica morala da smrša, DA BUDE DOMAĆICA I DEVICA! Spasena je na NEVEROVATAN NAČIN!

Žrtva trgovine ljudima potiče, inače, iz socijalno ugrožene porodice i Milenina je školska drugarica. Obe su rođene u jednom manjem mestu u Vojvodini i poznaju se od detinjstva. Znajući za njenu tešku materijalnu situaciju, Milena joj je u januaru prošle godine predložila da se preseli kod nje i Nenada u Veliko Polje.

- Osim ponuđenog stana, drugarici je obećala i pomoć oko pronalaženja posla. Međutim, ubrzo su Milena i Nenad pokazali svoje prave namere. Uzeli su joj mobilni telefon i naterali je da prosi za njih po ulicama, uz pretnje da će joj u suprotnom pobiti porodicu. Izgladnjivali su je i zanemarivali, a tokom noći držali su je u lancima kako ne bi pobegla - dodaje naš sagovornik.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu za trgovinu ljudima, privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija