• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

20.10.2018

15:08

OVO JE SOTONA IZ OBRENOVCA! Robinju silovala metlom, NATERALA JE DA JEDE IZMET!

Vesti

OVO JE SOTONA IZ OBRENOVCA! Robinju silovala metlom, NATERALA JE DA JEDE IZMET!

Podeli vest

Mileva M. (27) sa ljubavnikom Nenadom P. (35) svoju školsku drugaricu skoro dve godine držala kao roba, zverski ju je mučila, žigosala žaračem i terala da prosi i da se prostituiše


Mileva M. (27) i njen ljubavnik Nenad P. (35) iz Velikog Polja kod Obrenovca uhapšeni su u četvrtak jer su skoro dve godine držali kao robinju njenu školsku drugaricu J. V. (28), i zverski je mučili i tukli! Nesrećnu devojku su držali vezanu lancem, silovali je metlom, terali je da jede izmet, žigosali je žaračem i primoravali na prosjačenje i prostituciju!

21 mesec 

su se Nenad i Mileva iživljavali nad Jelenom

Kako smo saznali od izvora iz istrage, J. V. je rodom iz Banata, kao i Mileva i zajedno su išle u školu, ali se ova pre više od 10 godina doselila kod dečka Nenada u Veliko Polje.

- U januaru prošle godine J. V. se posvađala sa roditeljima, a Mileva ju je zvala da se preseli kod nje i njenog dečka, obećavši joj da će joj pomoći da se sredi i da nađe posao. Međutim, od početka je planirala da tu jadnu drugaricu pretvori u robinju. Čim se J. V. pojavila kod njih, oni su je vezali, oteli joj telefon i zapretili da će ubiti i nju i njenu porodicu ako ih ne bude slušala. J. V. ima pravo na socijalnu pomoć od 11.800 dinara i to su joj Mileva i Nenad svakog meseca otimali - ispričao je naš izvor.

Komšinica: Mileva je monstrum

Foto: Informer DN

Komšinica uhapšenog para kaže da je Mileva bila još gora i surovija od Nenada u mučenju svoje drugarice.
- Ona je čisto zlo! Valjda je bila ljubomorna na J. V. jer je lepša od nje, ne znam... Svakog dana je smišljala načine na koje će mučiti tu devojku. Mi smo znali za sve to, ali smo iz straha ćutali - kaže ona.

Nenadov komšija kaže da je znao da se Mileva i njen dečko iživljavaju nad J. V., ali iz straha od njih nije smeo da pozove policiju.

- Od prvog dana su je vezali lancima i počeli da se iživljavaju. Užasno su je mučili. Jedva da su joj davali nešto hrane i vode. Držali su je u nekoj prljavoj pomoćnoj prostoriji. Ako im ne isprosi dovoljno novca, umeli su da je nateraju da jede svoj izmet. Video sam kako su je u nekoliko navrata žigosali užarenim gvožđem. Vezanoj su joj nabijali metlu u anus... - nabrajao je komšija, koji je molio da mu ne objavimo ime, jer se i dalje plaši od Mileve i Nenada, iako su uhapšeni.

Prema njegovim rečima, Nenad i Mileva imaju četvoro dece, a čak su i njih terali da tuku J. V.

- Jednom su je u sred zime izveli golu u dvorište i polivali hladnom vodom. Monstrumi... - dodaje on.

Nenad i Mileva su, prema rečima meštana, strah i trepet u ovo romskom naselju i niko nije smeo da se usudi da ih prijavi policiji.

Decu terali da je biju

Nenad i Mileva imaju četvoro dece, a čak su i njih terali da tuku tu devojku

- Svi smo znali šta joj rade, ali znate kako je, on je opasan čovek, nasilan... Jedan Nenadov rođak, koji živi u naselju, krišom je hranio J. V., pa je ovaj i njemu pretio zbog toga. Mileva i Nenad bi samo jednom mesečno jadnu devojku uljudili, okupali je, a onda sa njom išli do banke kako bi ona podigla socijalnu pomoć. Vodili su je kod raznih ljudi i terali je da se prostituiše za novac - priča meštanin.

Slučaj je otkriven pre nekoliko dana, kada je policija dobila dojavu da Mileva i Nenad jednu devojku drže u kući kao robinju.

- Bilo je policije koliko hoćete ovde u naselju... Čuo sam da su devojku zatekli maltene mrtvu, kako vezana lancima leži na podu. Tada su ovo dvoje uhapšeni. Uopšte se nisu potresli, ponašali su se kao da je neka greška u pitanju - naveo je naš sagovornik.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu za trgovinu ljudima, privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 5 godina

Svi koji su znali bi morali da odgovaraju zbog ne pruzanja pomoci osobi u opasnosti.

Ping

pre 5 godina

Daj Boze da ih sud ove monstrume osudi na dozivotni zatvor! Ovaj shljam mora da plati za ovo.

LilyL

pre 5 godina

Dve godine da niko od komšijam zna, a ne prijavi!? Treba i njih uhapsiti kao saučesnike, jer nisu ispunili osnovnu građansku dužnost, tačnije, prikrivanjem zločinačkih dela i sam postaješ deo njih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija