• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.10.2018

08:56

PEDOFIL IZ KOMŠILUKA! Manijak iz Grocke stavio devojčici P*NIS u ruke i pitao: "DA LI MOŽES DA POGODIŠ KOJI JE OVO PRST?"

Vesti

PEDOFIL IZ KOMŠILUKA! Manijak iz Grocke stavio devojčici P*NIS u ruke i pitao: "DA LI MOŽES DA POGODIŠ KOJI JE OVO PRST?"

Podeli vest

Policija uhapsila R. S., koji je na saslušanju kod tužioca ispričao da je on svoju muškost deci pokazivao još od 2016. Osuđen je na godinu dana robije i izrečena mu mera zabrane prilaska žrtvama

Pedofil R. S. (60) iz Grocke osuđen je samo na godinu dana zatvora jer je svoj polni organ čak dve godine pokazivao devojčicama koje su živele kod njega u komšiluku! Osim toga, on je maloletnoj B. Z. (10), koju je pre toga namamio da dođe kod njega u garažu, svoj penis stavljao u ruke.

Bolesno

Dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta, on je otkopčao šlic i izvadio penis
Izvor iz istrage

U Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je zaključilo sporazum o priznanju krivice sa R. S., kažu da je kazna mogla da bude i viša, ali da su se pojedine žrtve odselile, a da druge zbog straha nisu smele da svedoče, pa je i ovo uspeh jer je pedofil ekspresno sklonjen sa ulice. 

Ceo slučaj je, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, otkriven kada je u avgustu ove godine devojčica K. T. rekla svojim roditeljima da joj je R. S. iz svog dvorišta pokazivao polni organ govoreći: "Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš." Pedofil je odmah uhapšen, a na saslušanju je, pre nego što je objasnio kako je maloletnoj K. T. pokazao svoj penis, priznao da je još 2016. godine B. Z. (10) namamio da dođe kod njega kako bi igrali igru prstiju.

HOROR U ORAŠJU! Policajac (50) seksualno iskoristio SEDMOGODIŠNJU PASTORKU!

- Ušli su u garažu, a R. S. je rekao devojčici da se okrene i stavi ruke iza leđa. Zatim je rekao da će joj staviti prst u ruku, a da ona treba da pogodi koji je to prst. Međutim, R. S. joj je, kako je kasnije posvedočila i sama B. Z., u šaku stavio nešto veliko i mekano - kaže izvor iz istrage i dodaje:

Nije duševno oboleo

Tužilaštvo je naložilo i psihijatrijsko veštačenje pedofila R. S. kako bi se utvrdilo da li ima neku dublju duševnu devijaciju, što bi uticalo na određivanje kazne.
- Međutim, veštaci su ustanovili da nije duševno poremećen i da nema razloga da ide na lečenje u neku specijalizovanu ustanovu. Zato je Drugi osnovni sud i prihvatio predloženu kaznu od godinu zatvora, smatrajući da će ona biti dovoljna da se R. S. socijalizuje - saznaje Informer.

- R. S. je dete zatim pitao: "Da li možeš da pogodiš koji je to prst", na šta je prestravljena devojčica rekla da je to "srednji". Pedofil je u tom trenutku rekao da je pogrešila, a kada se B. Z. okrenula, videla je kako on zakopčava šlic od pantalona. Ona je istrčala iz garaže i nikom dve godine nije smela da kaže šta se dogodilo.

Pedofil je zatim u tužilaštvu priznao da je od početka letnjeg raspusta 2018. godine polno uznemiravao tri devojčice, M. B., K. T. i K. A., starosti od devet do jedanaest godina.

- Ispričao je da je, dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta, otkopčao šlic, izvadio penis i prekrio ga šeširom. Zatim ga je pomerao i devojčicama pokazivao svoj polni organ koji je ujedno i dodirivao, a onda ponovo prekrivao šeširom. Dok je to radio, on ih je pitao: "Da li hoćete grožđe" - kaže Informerov sagovornik.

On dodaje da je te iste devojčice R. S. posle izvesnog vremena uspeo da namami u svoju garažu jer je navodno hteo da im pokaže jaja od ptičice.

- Pokazivao im je slike ptica i njihovih jaja. A onda je počeo da pokazuje i dodiruje svoj polni organ. Neposredno pred hapšenje, tačnije u avgustu, maloletna K. T. je prolazila pored njegove kuće, a on je ustao, otkopčao šlic i izvadio polni organ govoreći: "Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš" - kaže naš izvor iz istrage i navodi da je bilo još slučajeva polnog uznemiravanja, ali to nije bilo moguće dokazati jer su se neka deca odselila, a druga iz straha nisu smela da svedoče.

UŽAS! TRAŽIO OD MAJKE SLIKE NJENE GOLE BEBE! Pogledajte jezive i IZOPAČENE PORUKE OVOG PEDOFILA na Fejsbuku!

Nakon hapšenja i saslušanja Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sa R. S. sporazum o priznanju krivice, po kom je on osuđen na godinu dana zatvora i izrečena mu je mera zabrane prilaska žrtvama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

TREBA POOSTRITI ZAKON O OBJAVLJIVANJU JER OVAKVI NASLOVI NE MOGU SE PISATI U JAVNOSTI. KOLIKO SU NOVINARI I REDAKCIJE 'ZDRAVI' KOJI OVAKO PISU.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59