• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

23.10.2018

22:48

LEKARI, IPAK, PROGOVORILI O STANJU DARKA LAZIĆA: Pevaču polomljena vilica, čine sve DA PEVAČU SPASU NOGU!

Vesti

LEKARI, IPAK, PROGOVORILI O STANJU DARKA LAZIĆA: Pevaču polomljena vilica, čine sve DA PEVAČU SPASU NOGU!

Podeli vest

Pevaču Darku Laziću, koji je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, osim rebara polomljena je i vilica, a lekari čine sve kako bi mu spasili nogu

Lazić je u teškom stanju i ima više povreda. Prema poslednjim informacijama Darku je polomljena  vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu i rebra, ali i noga na više mesta.

Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun, kaže da su pevačeve povrede veoma teške.

- Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen - rekao je Stojanović.

Pevač se nalazi na aparatima za disanje i u veštačkoj je komi.

-Lekari su nekoliko puta odlagali ooeraciju. potom je odlučeno da Darku bude ugrađena šipka u kuk i da mu na taj način bude spasena noga. On ima povrede glave, probušeno muje plućno krilo, slomio je rebra, butnu kost -kaže  izvor.

Podsetimo, Lazić je rano jutros sleteo s puta u blizini svoje kuće u Brestaču, a olupine BMW kojim je upravljao pokazuju koliko je stravičan udes preživeo pevač.

ANA SEVIĆ U BOLNICI UZ DARKA!: Pevačica dojurila čim je čula da je NJEN BIVŠI MUŽ U TEŠKOM STANJU!

DARKO LAZIĆ I DALJE U TEŠKOM STANJU! Lekari uzdržani, ne žele da daju nikakve prognoze

(FOTO/VIDEO) OVO JE SMRSKANI BMW Z4, 3.0 IZ KOJEG JE ŽIVU GLAVU JEDVA IZVUKAO DARKO LAZIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rodja

pre 5 godina

Мали се развратио,неконтролисано банчи,презрео је све живо и много се погордио,и шта:стигла је засад само опомена.

Stela

pre 5 godina

Plemenit, vrhunski talenat,poseban. Najteža borba u životu, ali mladi čoveče moraš izaći i ovoga puta kao pobednik. Čeka te tvoja porodica, verenica Marina i nerodjeni sin, Lorena...čekamo tvoj brzi oporavak i mi tvoji fanovi.... Ne daj se care i ovoga puta moraš istrajati,jer ti si snažan,jaka ličnost. Šaljemo ti svu pozitivnu energiu i ljubav ovoga sveta za što brži oporavak... Želio videti tvoj široki osmeh kao i uvek na licu....

Srle

pre 5 godina

Dareeee, ti si žvia legnda. Uz tebe,pored i sa tobom mso uvek. Izaćišeć i ovogaaputa kao pobednik. Brz oporaak.Podrška roditeljima.

AS

pre 5 godina

E DETE. BAŠ TI KOLA IDU NIZ BRDO. DAĆE BOG BIĆE SVE DOBRO. DRŽI SE.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija