• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2018

10:58

DARKO LAZIĆ BIO PIJAN KAD SE SLUPAO! Pevač imao 1,39 promila alkohola u krvi, DOZVOLU NEMA VEĆ PET GODINA!

Vesti

DARKO LAZIĆ BIO PIJAN KAD SE SLUPAO! Pevač imao 1,39 promila alkohola u krvi, DOZVOLU NEMA VEĆ PET GODINA!

Podeli vest

Darko Lazić zadobio je teške povrede nakon saobraćajne nesreće koja se desila na putu Subotište- Brestač. Podsetimo, pevač je tokom vožnje sleteo sa kolovoza, a automobil marke BMW Z4, u kojem je bio sam, prevrnuo se na krov.

Prema najnovijim informacijama, Lazić je imao alkohola u krvi všše od dozvoljenog. Prema prvim rezultatima analize krvi, on je imao 1,39 promila alkohla u krvi, dok je druga analiza, psoel nekoliko sati, pokazala 1,30 promila.

Lazić, takođe, u momentu nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Inače, Lazić nema vozačku dozvolu od 2013. godine kada mu je oduzeta zbog prevelikog broja kaznenih poena.

PROGNOZE NEIZVESNE! Darko Lazić U VEŠTAČKOJ KOMI, diše uz pomoć aparata, a kad se oporavi najmanje POLA GODINE NEĆE MOĆI NA NOGE?!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Decko je u poslednje vreme stalno ziveo brze od zivota,i normalno da mora nesto ovako da se desi.Ako bude imao srece i ako onaj odozgo bude malo pogledao na njega ovo sve prezivi valjda mu ovo bude skola za buduci zivot.Mada ni on odozgo nevoli bas sve i svasta da prasta.Sad posle svega ovog nigde nisam video da je neko intervenisao ili se upitao kako ovaj momak moze da vozi toliko dugo bez vozacke dozvole ako mu je oduzeta.Nemoguce je toliko dugo voziti cak i snimke postavljati za javnost a da niko ne intervenise.Valjda je kod nas jos staro pravilo:"Bolje ga ne diraj resice on to sam".

Jovan

pre 5 godina

Žao mi ga je kao mladog čoveka ali pet godina voziti bez dozvole neznam ko to pravda samo pare običan smrtnik i bez alkohola bi zaglavi zatvora ko zna koliko !želim da ozdravi valjda će se dozvati pameti !

Stojan

pre 5 godina

Nepostuje ni jedan zakon a oni su uvedeni da bi ga zastitili od samog sebe i da zastite druge od takvih kao sto je on. Srecom nije nikog ubio.

Ceca

pre 5 godina

Velika tragedija. Svi želimo da izdrži. Alkohol nije dozvoljen, ali količina pronadjen u krvi nije teško pijanstvo ni slično. To većina ljudi zna. Da li je prebrzo vozio ili zaspao u sekundi ili je možda bio klizav kolovoz iz nekog razloga ili je auto nešto dokazao još se ne zna čini mi se. Divan , predivan pevac. Šteta. Verujem da će se oporaviti i popraviti svoje greške i opet postati lepi zgodni savršeni pevac

MilosObilic1389

pre 5 godina

Bahatost se placa....Skupo....Evo vidimo koja je cena....Nazalost...

Dragče

pre 5 godina

Toliko preiče o mladom i bahatom čoveku (vozi kola a pre 5 godina mu oduzeta dozvola, vozi pijan 1,39 promila alkohola u krvi, nije bio vezan, vozio brzo, možda zaspao za volanom). A o vozaču autobusa sa Slavije za koga svi imaju reči hvale NI REČI!!! SRAMOTA!!!

Karlo864

pre 5 godina

nista nije naucio nakon tolikih prometnih nesreca https://bit.ly/2Lb6POZ

Flash

pre 5 godina

Da je ubio ili unesrecio onsko lud I pijan neko dete da li bi I onda svi kukali Srecom budala samo sebe I svoje unesrecio

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija