• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

26.10.2018

07:38

DARKOV PRIJATELJ KROZ SUZE OPISAO DETALJE VEČERI PRE STRAVIČNE NESREĆE: Celu noć je pričao o NJOJ, POKAZIVAO MI JE OŽILJKE!

Vesti

DARKOV PRIJATELJ KROZ SUZE OPISAO DETALJE VEČERI PRE STRAVIČNE NESREĆE: Celu noć je pričao o NJOJ, POKAZIVAO MI JE OŽILJKE!

Podeli vest

Prijatelj Darka Lazića ispričao je detalje poslednjeg susreta sa pevačem, veče pre nego što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću

Vladimir Žunić je ispričao da su zajedno večerali, bili raspoloženi, pa su sve vreme pričali o devojci Marini koju je zvao i pevao joj.

ZAVRŠENA OPERACIJA DARKA LAZIĆA! Lekari zaustavili unutrašnje krvarenje

 - Na automobilu je totalna šteta. On me je odmah pozvao i pitao kako sam, kako se to dogodilo, a potom mi je rekao da će doći u Šabac jer ima obaveze i želi da me vidi -  počinje Vladimir i dodaje da su po Lazićevom dolasku u rodni grad otišli na slavlje.

DARKU IZVAĐENA SLEZINA! Rebro probilo plućnu maramicu! NAREDNA 24 SATA KRITIČNA ZA PEVAČA!

 - Večerali smo, a on je baš slatko jeo, pa je komentarisao: "Jao, što mi prija ovo prasence." Sećam se da mu je konobar donosio rebarca, a za sve to vreme popio je tri rakije. Pričao mi je celo veče o devojci Marini, koja je te noći spavala kod njegovih roditelja. Rekao mi je da je zaljubljen u nju do ušiju. Celo veče ju je zvao preko video-poziva i pevao joj. Ja sam oko jedan posle ponoći otišao kući, a on je ostao, pevao je gostima -  kaže on.

MAJKA DARKA LAZIĆA U SUZAMA: Meštani Brestača se zbog pevača OKUPILI U CRKVI!

Da ironija bude veća, Lazić ga pitao kako je uspeo da se slupa baš u blizini svoje kuće.

 - Zezao me je za ožiljke, rekao je da ću sada biti opasan, a potom mi pokazao svoj ožiljak na ramenu od motora. Rekao mi je: "Da li si budala? Da li si bio pijan? Kako si to uradio na samo kilometar od kuće?" A eto, sada se to njemu desilo -  kroz suze je rekao Vladimir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Ne razumem čemu lagati koliko je popio kad je zvanično potvrđeno da je 3 sata nakon nesreće imao 1.4 promila u krvi? Pričaj ti te bajke nekom drugom, od tri rakijice nema teorije da je nagurao 1.5 promila ... Zalivao je on to prasence sa podosta vina ...

Rada

pre 5 godina

A sta tebi trebaju takvi zlobni komentari? Sto te boli uvo koliko je popio? Ako smo ljudi, pomolimo se da prezivi i ozdravi a to ce mu biti lekcija za ubuduce. Kako ljudi ne shvataju da smo postali zli, zavidni, ljubomorni.....a to ne ide na dobro. Svima bi nam bio mnoooogo lepsi zivot da budemo normalni, osecajni i humani.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17