• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

26.10.2018

10:04

DARKO LAZIĆ OSTAJE BEZ NOGE? Pevaču i dalje život visi o koncu, STANJE JOŠ UVEK KRITIČNO!

Vesti

DARKO LAZIĆ OSTAJE BEZ NOGE? Pevaču i dalje život visi o koncu, STANJE JOŠ UVEK KRITIČNO!

Podeli vest

Zvezdi Granda juče je zbog obilnog krvarenja ostranjena slezina, a lekari su saopštili da su naredna 24 časa kritična

Pevač Darko Lazić, koji je u ponedeljak imao tešku saobraćajnu nesreću, juče je operisan, a zbog obilnog krvarenja lekari su morali da mu izvade slezinu.

Doktori su zabrinuti, i najveća im je briga kako da mladom pevaču sačuvaju nogu kojoj zbog višestrukih preloma preti amputacija.

- Darkovo stanje je i dalje kritično, a sledeća 24 sata su ključna i on je pod konstantnim lekarskim nadzorom. On je i dalje na aparatima koji ga održavaju u životu, a lekari ga drže u veštačkoj komi. Ono što posebno zabrinjava doktore jeste stanje njegove noge, na kojoj su konstatovani višestruki prelomi butne kosti, ali i kuka, koji mu je gotovo smrskan. Zbog toga postoji realna mogućnost da mu noga bude amputirana, pa su svi napori lekara usmreni ka tome da do toga ne dođe - kazao je dobro obavešteni izvor.

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je juče da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar.

DARKOV PRIJATELJ KROZ SUZE OPISAO DETALJE VEČERI PRE STRAVIČNE NESREĆE: Celu noć je pričao o NJOJ, POKAZIVAO MI JE OŽILJKE!

KONAČNA ODLUKA JE DONETA! Načelnik KBC o stanju Darka Lazića - porodica i lekari jednoglasni!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ua piskarala

pre 5 godina

"... Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je juče da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar...", a vi sve znate iz "dobro obavestenih izvora".

Vojvoda

pre 5 godina

Privatna svar stanje pevaca,pa sto nas onda danima smarate sa vestima o njemu?

Amater

pre 5 godina

IZ VRLO POUZDANIH IZVORA STANJE DARKA LAZICA JE VEOMA VEOMA TESKO I NIJE U PITANJU NOGA STO BI OSTAO BEZ NJE NEGO DO DRUGIH ORGANA JER SU POVREDE VELIKE A VITALNE ZA ZIVOT.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija