• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2018

16:58

(VIDEO) POGLEDAJTE TRENUTAK HAPŠENJA MANIJAKA IZ TRAMVAJA!

Vesti

(VIDEO) POGLEDAJTE TRENUTAK HAPŠENJA MANIJAKA IZ TRAMVAJA!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su napasnika iz Tramvaja koji je juče napastvovao maloletnu devojčicu

On je ušao u tramvaj koji saobraća na liniji broj 2 i krenuo da se unosi devojčici u lice.

Ona je pokušala da se odupre, ali je on prišao i krenuo da je dodiruje.

Niko od putnika nije odreagovao.

Oko 23 časa na Zrenjaninskom putu, manijak je upao u pekaru i ušao za pult kako bi sam sebi isekao dva parčeta bureka. Radnica je pirijavila slučaj policiji koja je brzo reagovala i uhapsila ga.

Pogledajte trenutak hapšenja:

UHAPŠEN MANIJAK KOJI JE NAPAO DEVOJČICU U TRAMVAJU! Ušao u pekaru na Zrenjaninskom putu i napravio HAOS, a onda je usledila AKCIJA POLICIJE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mhp

pre 5 godina

Jedino što je čudno da je na snimku dan a on uhapšen oko 23h. U svakom slučaju bravo za brzo hapšenje.

Vaspitac

pre 5 godina

Dajte ga meni, na prevaspitavanje. Ja sam bio po zatvorima, ali nikada nisam bio usmeren ka ljudima, vec ka materijalnim dobrima ljudi, za koje sam znao fs svoje bogatstvo nisu strkli postenim radom i sve dam trosio sa sirotinjom. Visegodisnje iskustvo.

nn

pre 5 godina

Odlican posao. Preventiva zakazala. Vozac mora da ima alarm dugme. Brbaricka da elektronizuje policijui olaksa im posao. I policija je deo drzave. Kad se nesto prijavi u jednoj stanici a informacija o tome stigne u drugu da se automatski poveze sa prethodnom inace nista od posla.Nedovoljna upotreba nove tehnologije.

Dragan M

pre 5 godina

Za ovakve i slične pojave u društvu najveću odgovornost snose država i crkva, i oni sami su globalni proizvođaći manijaka i pedofila, jer ništa ne čine da ove pojave saseku u korenu, već tolerišu nemoral u društvu i državi, čije manifestacije vidimo na svakom koraku, od njegovog javnog promovisanja putem medija, interneta i televizije, do nemoralnog oblačenja na ulici i promiskuitetnog ponašanja ( što se slobodno može nazvati "maloletnička prostitucija ), za koje su odgovorni gore pomenuti, kao i porodica i društvo. Lepo je što se govori o nasilju nad ženama, i treba jer postoji. Ali, šta je o nasilju koje žene vrše nad muškarcima, svojim javnim pokazivanjem golotinje na ulici i javnim mestima, ne samo mlade poulacije, već i drugih na društvenim i državnim položajima u politici, zdravstvu, prehrambenoj industriji, na medijima.. itd.. Hapšenje prestupnika na ovom polju, neće doneti nikakve rezultate, već društvena moralna reforma, i promena misli. To je rešenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija