• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

27.10.2018

10:48

TINEJDŽER SE NAPIO SA OCEM, PA ZAJEDNO KRVNIČKI NASMRT IZBOLI MAĆEHU! Nezapmćeni zločin u novosadskom naselju Salajka!

Vesti

TINEJDŽER SE NAPIO SA OCEM, PA ZAJEDNO KRVNIČKI NASMRT IZBOLI MAĆEHU! Nezapmćeni zločin u novosadskom naselju Salajka!

Podeli vest

Policija ispituje da li je i Ivan Balog zadao smrtonosne povrede Dragici Petkov

Novosadska policija uhapsila je u petak Ivana Baloga (19), koji se sumnjiči da je u sredu, zajedno sa ocem Jovicom Petkovim (47), učestvovao u ubistvu Jovičine supruge Dragice (62) u naselju Salajka u Novom Sadu. Jovica je uhapšen ubrzo nakon zločina i već je u pritvoru

Prema rečima izvora bliskog istrazi, još se utvrđuje da li je Ivan samo pomagao prilikom ubistva ili je i sam naneo smrtonosne povrede maćehi.

- Balog je bio u stanu kada je Jovica nožem ubio suprugu. Petkov je kazao komšijama da pozovu policiju, predao se, ali u početku je krio činjenicu da je i njegov sin bio s njim u vreme zločina. Utvrđeno je, međutim, da je Ivan je često boravio kod Jovice i maćehe, ali s Dragicom nije bio u dobrim odnosima. Zbog toga postoji mogućnost da je učestvovao u zločinu, pa zatim sakrio nož kojim je ubijena njegova maćeha. Taj nož još nije pronađen - kaže naš sagovornik, i dodaje da mladi Balog ima policijski dosije, kao i Jovica i Dragica.

Kako je dosad utvrđeno, zločinu je prethodila svađa supružnika, a Jovica je tada bio pod dejstvom alkohola. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija