• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.10.2018

13:06

ŠOK NA SASLUŠANJU MANIJAKA IZ TRAMVAJA! Mihailo se pred tužilaštvom ponašao čudno, PONAVLJAO JE SAMO DVE REČI!

Vesti

ŠOK NA SASLUŠANJU MANIJAKA IZ TRAMVAJA! Mihailo se pred tužilaštvom ponašao čudno, PONAVLJAO JE SAMO DVE REČI!

Podeli vest

Mihailo Isailović (37) koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je u tramvaju na liniji broj dva napastvovao petnaestogodišnju devojčicu, u subotu se na saslušanju pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom branio na veoma čudan način

On je, naime, na sva pitanja koja su mu postavljena, odgovarao sa: - Hvala Bogu! 

Traženo je veštačenje njegovog psihičkog stanja a, kako saznajemo, odbrana je raspoložena za sporazum o priznanju krivice.

(FOTO) KOMŠIJE DRHTALE KADA GA VIDE! GOVORILI DA IMA POGLED UBICE! Ovo je manijak iz tramvaja, a ovu STVAR JE PRVO URADIO U PRITVORU!

Pre toga će se sačekati veštačenje, pa će se Tužilaštvo izjasniti o predlogu.

Isailović, inače, nije želeo da se izjasni o krivici.

Foto: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Tužilaštvo je predložilo sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana o čemu će tokom dana odluku doneti sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda.

Isailoviću se, kako je ranije saopšteno na teret stavlja polno uznemiravanje, On je uhapšen u četvrtak uveče nakon što je iz jedne pekare u Krnjači pokušao da ukrade burek.

(ŠOK VIDEO) NOVI ODVRATNI SNIMAK IZ BEOGRADSKIH TRAMVAJA: Manijak onaniše na staklu, MISLI DA GA NIKO NE VIDI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ns

pre 5 godina

Sklonite ga sa ulice zauvek. Ako je sad ovo uradio...ili ko zna koliko puta do sada...uradice opet i mozda jos gore!!!!

surovi

pre 5 godina

"Hvala Bogu" verovatno po savetu advokata !!! Batice, za tebe je ĆORKA na onoliko godina koliko to dete ima godina !!! E ... to će onda stvarno biti "hvala bogu" !!!

Sram te bilo

pre 5 godina

Sta da je devojcica tvoja cerka ili sestra?

miki

pre 5 godina

Pogresio je, ali treba videti razloge i utvrditi stanje coveka. Samo zapitaj se da se radi o nekom tvom bratu, ocu ili nekom tvom rodjaku dali bi tako lako sudio. Ako je normalan i zdrav treba ga osuditi ali ako je psihicki rastrojen ili bolestan pomoci.

Vucenic

pre 5 godina

Duca: Pa pomogni mu onda ti. Daj mu ono što mu fali.

Mile

pre 5 godina

Ја би пре рекао да теби треба помоћ, када сумњам да се теби може помоћи.

Mila

pre 5 godina

Pravda za nasu decu !!! Za roditelje koji su u strahu za decu koja moraju u skolu, na casove privatno.. u setnju, sami..Pravda za nas koji nemamo sna jer je ulica puna ovakvih. .I nada da ce se zakon promeniti. Prema pedofilima, nasilnicima, dilerima.

Ljubo

pre 5 godina

Normalan covek nikada nebi uradio tako nesto kao on ,hvala dragom Bogu da nismo isti.

Pera

pre 5 godina

@Duca - izgleda Duco da i tebi treba pomoći, pa ti si jedna neopevana budala. Što se tiče manijaka, ako je stvarno malouman, kako je moguće da se nadje na ulici, i kako je moguće Duco da se i ti nadješ na stranicama ovih novina. Ljudska prava su izmišljena za ispravne gradjane a ne za ubice i manijake. Advokati, najgora sorta ljudskog roda, stalno traže ljudska prava ubicama i manijacima i niko ne govori o ljudskim pravima nevinih ljudi koji su ubijeni. Ako je kriv neka ide u zatvor, ako je malouman neka se na pojavi na ulici.

Poznanik

pre 5 godina

Mihaila poznajem dugo dok je još bio uračunljiv. Bio je jako dobar dečko imao je firmu i suprugu. 2014 se razboleo bio je i na lečenju. Zatvorio je firmu zena ga je ostavila i od tada je bio sve vise i vise bolestan Boluje od sizofrenije i nema orijentaciju gde se nalazi.To može da potvrdi i tadašnja supruga. Imam porodicu i razumem bes ljudi. Ajde sad ispljujte me....

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija