• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

29.10.2018

09:10

GLUMICA IZ "SELO GORI..." SE VERILA SAMO MESEC DANA PRED TRAGIČNU SMRT! Njen verenik Miloš DOBIJAO PRETNJE SMRĆU NA FEJSBUKU!

Vesti

GLUMICA IZ "SELO GORI..." SE VERILA SAMO MESEC DANA PRED TRAGIČNU SMRT! Njen verenik Miloš DOBIJAO PRETNJE SMRĆU NA FEJSBUKU!

Podeli vest

Ivana Mlađović (30), glumica serije "Selo gori, a baba se češlja" i bivša Plejboj zečica, preminula je iznenada u Kragujevcu, a pre tačno mesec dana ona i njen dečko Miloš Kovačević su se verili

Kovačević je u besvesnom stanju prevezen u Klinički centar, i prema raspoloživim podacima, i dalje se nalazi u komi.

Ivana je preminula u bolnici posle teške borbe lekara za njen život. 

Tačan uzrok smrti Ivane Mlađović biće poznat kada budu stigli rezultati obdukcije.

Inače, Kovačević, verenik glumice Ivane Mlađović koja je pronađena mrtva u stanu u Kragujevcu, dobijao je pretnje posle ubistva poznatog MMA borca Radoša Joksimovića (27) iz tog grada, stoji na njegovom Fjsbuk profilu.

Naime, on je 19. septembra na ovoj društvenoj mreži objavio poruku koju je dobio na Mesendžer, a u kojoj se tvrdi:

- Radoš je ubijen pre par sati, Kovač neka sačeka svoje vreme.

Foto: facebook/printscreen

Verenik glumice tada je dao i svoj komentar.

- Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo! Počivaj u miru, brate... A ovi jadnici koji salju ovakve poruke, meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili sta već... Ne plašim se da umrem, dođi ca*o slobodno! - naveo je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nedim

pre 5 godina

Smeta mi što se glumci stalno drogiraju.Zašto to moraju da čine?Nije dobro što je našla dečka i mogli su da prave dobre i potitivne planove za budućnost,nego droga???Glumica Sonja Savić se takođe drogirala,pa pretrerali su malo,to je postala neka moda jer se na Zapadu svi is sveta filma i estrade drogiraju.Uopšte to ne odobravam,ako se osećaš slabo i nemoćno potraži savet od prijatelja ili specijaliste lekara

sada kasno

pre 5 godina

Po svemu sudeći i ovaj momak je bio verenik pokojne ali sigurno nije oskudevao u dobroj robi...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija