• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. I.

31.10.2018

20:20

ČUDO OD DEČAKA! MARKO KO NOV POSLE PADA SA 10. SPRATA: Neverovatan oporavak mladića iz Kikinde!

Vesti

ČUDO OD DEČAKA! MARKO KO NOV POSLE PADA SA 10. SPRATA: Neverovatan oporavak mladića iz Kikinde!

Podeli vest

Marko Nadlački (15) iz Kikinde, dečak koji je zbog ljubavnih problema 16. septembra skočio sa desetog sprata solitera, mesec i po dana posle kobnog dana skoro se sasvim oporavio od povreda! Marko je pao sa visine od 30 metara na "mercedes" koji je bio parkiran u podnožju zgrade u centru Kikinde, a od siline udara ispalo mu je oko, izvalila se vilica i doživeo je višestruke prelome ruku i nogu

Međutim, danas je Marko nasmejan u svom domu, sa svojom porodicom. Lekari su uspeli da mu spasu oko i vilicu, dok će mu desna noga i ruka biti potpuno funkcionalni kada skine gips.

Slavi novi rođendan

Lekari su Marku rekli da posle strašnog pada neće imati gotovo nikakve posledice po zdravlje.
- U najgorem je stanju desni lakat, koji je baš izlomljen i tu bi mogao da ima malih problema. Kost potkolenice lepo zarasta i biće u redu. A ono što se desilo sa okom je pravo čudo. Od siline pada ono mu je praktično ispalo iz duplje, ali nikakvih povreda nije bilo, pa neće biti ni posledica po vid. Slično je i sa viličnom kosti, koja je vraćena na mesto. Imao je manjih povreda unutrašnjih organa i mali hematom na glavi, međutim, lekari kažu da se sve to povuklo. Taj 16. septembar ćemo slaviti kao drugi Markov rođendan - kaže otac Vojislav.

Svađa sa devojkom

Prisećajući se kobne večeri, ovaj simpatični mladić kaže da nije imao nameru da skoči, već da se uplašio, okliznuo i pao sa vrha zgrade. 

PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE KOME! Tražio je da vidi prvo nju! LEKARI PROVERAVAJU OŠTEĆENJE MOZGA!

- Posvađao sam se sa devojkom i samo sam hteo da popričam s njom. Vrh zgrade sam odabrao jer smo se i ranije nalazili tu. Gore je mir i tišina. Zvao sam je telefonom da joj kažem gde se nalazim i ona je rekla da će doći. U jednom momentu su se pojavili neki ljudi na terasi, neko me je video i posumnjali su da hoću da skočim. Počeli su da mi prilaze i ja sam se od straha okliznuo i pao - prepričava Marko događaj od 16. septembra i dodaje da mu je u tom trenutku usledio prekid filma:

UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U BEOGRADU, PRODAVALI STANOVE POKOJNIKA!

- Sećam se samo trenutka kada sam počeo da padam i onda je usledio prekid filma. Ne pamtim ni pad, niti da me je išta bolelo. Probudio sam se u bolnici u Novom Sadu i tek kasnije shvatio šta mi se desilo. Danima sam bio u šoku, ali sam brzo počeo da se oporavljam.

Marko je imao sreću da je sa visine od oko 30 metara pao na parkirani "mercedes" koji mu je spasao život. Dočekao se na desnu stranu tela, pa je doživeo višestruke prelome desnog lakta i desne potkolenice. Od siline udarca oko mu je ispalo iz očne duplje, ali nije oštećeno. Takođe, i donja vilica mu je ispala iz ležišta, međutim nije pretrpela nijedno oštećenje.

- Nosiću gips do 16. decembra, a onda počinjem ispočetka. Sve staro ostavljam za sobom, pa i bivšu ljubav. Nikada mi više neće pasti na pamet da zbog devojke pravim gluposti. Sad sam imao veliku sreću, dobio sam lekciju za ceo život i novu priliku. Obećavam da je neću propustiti - kaže Marko, kome je i bavljenje sportom pomoglo da lakše pregrmi teške povrede.

Porodica u šoku

Dečakov otac Vojislav kaže da je porodica još u šoku posle onoga što se desilo Marku.

- Da je izgubio celu porodicu, da mu je neko nastradao, da kaže da nema više zbog čega da živi, pa da i pomisli da nešto slično uradi. A ovako ima roditelje, trening i školu. Mi pričamo svaki dan o svemu što se desilo. Ništa nije ukazivalo da će to uraditi, bliski smo, znao sam sve njegove probleme. Ja sam sa svojim sinom kao drug. Rekao mi je da mu ta zgrada uopšte nije delovala visoko. A ja sad svaki put kad prođem pored tog solitera ne mogu čudom da se načudim kakvu je ludost uradio moj sin. Ja ne bih smeo da skočim sa prvog sprata, a on je sa vrha zgrade. Oduzeo nam je deset godina života - priča otac Vojislav.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija