• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

31.10.2018

21:42

TRUBAČ IZ KRVNE OSVETE UBIO BIVŠEG POLICAJCA: Priča o mržnji, koja je u Gostilju na Zlatiboru TINJALA PUNIH 30 GODINA

Vesti

TRUBAČ IZ KRVNE OSVETE UBIO BIVŠEG POLICAJCA: Priča o mržnji, koja je u Gostilju na Zlatiboru TINJALA PUNIH 30 GODINA

Podeli vest

Trubač Borivoje Novaković (58) iz Gostilja na Zlatiboru pištoljem je ubio rođaka i komšiju Dragoja Novakovića (67), penzionisanog policajca, a potom je presudio i sebi ispred svoje kuće. Borivoje je bio ubeđen da je Dragoje davne 1988. godine sakrio dokaze da je Borivojev otac ubijen. Mržnja i želja za osvetom tinjala je punih 30 godina, a onda je okončana ubistvom i samoubistvom

Izvor iz istrage kaže da se krvava drama dogodila u ponedeljak po podne.

Trebalo da odsluži
dve godine robije

Borivoje Novaković u januaru ove godine osuđen je na dve godine zatvora zato što je 16. aprila 2016. u saobraćajnoj nesreći u jednom čajetinskom naselju pijan usmrtio komšiju Miloša Pavlovića. Novaković je sledećeg meseca trebalo da se javi na izdržavanje kazne.

Pecao pre zločina

- Borivoje je pucao u Dragoja iz prerađenog pištolja, pogodivši ga u stomak, u šumi u blizini puta. Zatim je otišao do svoje kuće, koja se nalazi oko 300 metara dalje, i pucao je sebi u glavu. Dragojevo telo je nešto kasnije našao jedan dečak, koji je tuda vozio motokultivator. Otišao je do prvog komšije i rekao da je video leš, pa su obavešteni policija i Hitna pomoć - kaže naš izvor.

Rođak nastradalih, R. N., ispričao nam je da je Borivoje kobnog dana išao na pecanje i ništa nije slutilo na tragediju.

STOJADIN STOŠIĆ, POSLEDNJI PREŽIVELI SA PLJAČKOVICE KOD VRANJA: Imao sam žive rane po telu od NATO bombi!

- U ponedeljak smo sedeli pre podne kod njega i pričali. Ni u jednom momentu nije pomenuo Dragoja, niti je išta ukazivalo da će ubiti i njega i sebe. U jednom trenutku je otišao da vadi gliste, pa na pecanje, gde se zadržao najmanje dva sata. Posle sam ga video kako prolazi pored moje kuće. Pitao sam ga gde je pošao i rekao mi je da je zaboravio da ugasi šporet. Više ga nisam video, niti sam čuo bilo kakav pucanj - priča Borivojev rođak.

Ispostavilo se, kaže on, da je Borivoje zapravo krenuo da traži Dragoja, i našao ga je u šumi, dok je ovaj izvlačio drva za ogrev. Ubio je Dragoja jednim hicem, a zatim je otišao do svoje kuće i pucao sebi u glavu.

Otac mu pao sa stene

Meštani Gostilja kažu da je Borivoje govorio da će se ubiti nakon što je 2016. usmrtio komšiju u saobraćajnoj nesreći (vidite okvir). Međutim, nikad nije pominjao da hoće da ubije i Dragoja, iako je svima u tom mestu bilo poznato da su njih dvojica već 30 godina u lošim odnosima.

UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U BEOGRADU, PRODAVALI STANOVE POKOJNIKA!

- Borivojev otac je 1988. godine nađen mrtav ispred neke pećine. Borivoje je sumnjao da je neko gurnuo njegovog oca sa stene, sa visine oko šest metara, i da je pao ispred pećine. U to vreme Dragoje je radio u policiji i bio je deo ekipe koja je vodila istragu. Međutim, istraga se nikada nije završila do kraja, a Borivoje je sve ove godine optuživao Dragoja da je sakrio tragove, tako da je uzrok smrti Borivojevog oca ostao i dalje nepoznat - ispričao nam je meštanin Gostilja. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija