• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

01.11.2018

17:30

ŠOK NA GROBLJU ZBEG! Majka se pomirila sa mužem koji joj je UBIO DETE! Otac zlotvor koji je malu Milicu tresnuo o pod došao NA SAHRANU!

Vesti

ŠOK NA GROBLJU ZBEG! Majka se pomirila sa mužem koji joj je UBIO DETE! Otac zlotvor koji je malu Milicu tresnuo o pod došao NA SAHRANU!

Podeli vest

Malena Milica S., devetnaestomesečna beba koja je nedavno preminula u Dečijoj bolnici u Tiršovoj, a koju je u februaru prošle godine otac monstrum svom snagom tresnuo o pod kada je imala samo 15 dana, sahranjena je danas na groblju Zbeg u Borči

Devojčica je na počinak ispraćena u kovčegu ukrašenom belim cvećem, u prisustvu najužih članova porodice.

Na sahrani su bili devojčicina majka Slavica V. (24), ali i otac nasilnik Milomir S. (24), sa kojim se njena majka neposredno nakon stravičnog događaja pomirila, i to dok je se beba u bolnici još uvek borila za život.

Majka male Milice rekla je samo da je svoju bebu videla pre mesec dana.

PREMINULA BEBA KOJU JE OTAC KRVNIČKI TRESNUO O POD! Tragičan ishod stravičnog porodičnog nasilja

Na sahrani je je bio i Miličin deda Željko V. , koji, kako tvrdi, i dalje ne razgovara sa ćerkom nakon što se pomirila sa mužem nasilnikom.

- Milicu nisam uopšte viđao, ne znam šta se desilo , ni kako je umrla - rekao je duboko potreseni deda.

Mala Milica S. preminula je 25. oktobra na Dečjoj klinici u Tiršovoj. Kada je imala samo 15 dana, otac ju je nasilnički bacio na zemlju i umalo ubio. Tada je zadobila teške povrede, od kojih se oporavljala mesecima, nakon čega je brigu o njoj preuzeo beogradski Centar za socijalni rad.

Nažalost, devojčici je godinu i po dana posle tragedije pozlilo i lekari nisu uspeli da je spasu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danijela

pre 5 godina

Tu majku i tog ubicu nazovi oca , s groblja pravo u zatvor....UZAS

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija