• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

01.11.2018

21:38

OBLJUBIO MENTALNO ZAOSTALU DEVOJČICU! Strava i užas u Subotici uhapšen opasan pedofil!

Vesti

OBLJUBIO MENTALNO ZAOSTALU DEVOJČICU! Strava i užas u Subotici uhapšen opasan pedofil!

Podeli vest

Mladen R. (50) početkom oktobra preko Fejsbuka namamio devojčicu (14) da se nađu, pa otad u više navrata imao seks s njom. Nesrećno dete pohađa specijalnu školu jer je ometena u razvoju

Policija je juče u Subotici uhapsila Mladena R. (50) iz tog grada zbog sumnje da je u oktobru u više navrata imao seks sa mentalno zaostalom devojčicom (14)!

Pedofil je nesrećno dete namamio i zaveo preko Fejsbuka, zloupotrebivši njeno teško psihičko stanje!

Nestala posle škole

Izvor iz istrage kaže da je slučaj prijavila majka zlostavljane devojčice, koja pohađa specijalnu školu jer je ometena u razvoju.

- Pre nekoliko dana devojčica se nije na vreme vratila iz škole, pa je preplašena majka prijavila policiji njen nestanak. Usledila je potraga i devojčica je brzo nađena u Subotici. Ona najpre nije mogla da objasni gde je bila tog popodneva, pa su policajci uzeli njen mobilni telefon kako bi proverili s kim je komunicirala. U telefonu su našli celokupnu prepisku sa pedofilom, koji joj se udvarao, ali i ugovarao sastanke i seks - priča naš izvor.

Pedofil je ubrzo potom lociran i priveden, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni kontaktirao devojčicu pre mesec dana preko Fejsbuka. Bio je veoma perfidan u komunikaciji s njom, a devojčica, zbog svog psihičkog stanja, nije shvatila da je u pitanju opasan pedofil. On joj je delio komplimente, zadobio njeno poverenje, pa su se početkom oktobra dogovorili da se nađu. Tad su prvi put imali seks, a onda još nekoliko puta do kraja tog meseca - objašnjava naš sagovornik.

Psiholozi joj pomažu

On dodaje da će psiholozi i stručnjaci Centra za socijalni rad u narednom periodu voditi računa o devojčici kako bi joj koliko-toliko pomogli da prebrodi ove traume.

Mladen će u zakonskom roku biti priveden u Više javno tužilaštvo radi saslušanja.

Prema Krivičnom zakonu, za krivično delo obljube iskorišćavanjem duševno obolelih ili osoba zaostalih u duševnom razvoju kažnjava se zatvorom od dve do deset godina, koliko preti i Mladenu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija