• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.11.2018

14:25

MISTERIOZNA SMRT SINA PEVAČA HITA "PUKNI ZORO"! Marko Marinković (24) navodno pao sa terase, ŠPANSKA POLICIJA POKRENULA ISTRAGU!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT SINA PEVAČA HITA "PUKNI ZORO"! Marko Marinković (24) navodno pao sa terase, ŠPANSKA POLICIJA POKRENULA ISTRAGU!

Podeli vest

Marinković je u Lusenu boravio zbog edukativnog usavršavanja, nakon završenih osnovnih studija u Srbiji. Prema navodima lokalnih medija Marko je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak

Marko Marinković (24), sin pevača Toma Marinkovića koji je prvi otpevao legendarni hit "Pukni zoro", preminuo je u Španiji. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj.

Kako prenose tamošnji mediji, momak je poginuo u nedelju oko 10 časova ujutru, pod još nerazjašnjenim okolnostima, padom sa terase hotela "Al Jusana" u Luseni, gde je boravio sa još nekoliko studenata iz Srbije u okviru obrazovnog programa "Erasmus".

Marinković je u Lusenu boravio zbog edukativnog usavršavanja, nakon završenih osnovnih studija u Srbiji.

Marko je ljubav prema muzici nasledio od oca, sa kojim je povremeno i nastupao.

Prema navodima lokalnih medija Marko je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj.

Foto: Facebook/Tomo Marinkovic

Marko Marinković (levo), sa ocem Tomom (u sredini)

Hitna pomoć odmah je stigla na lice mesta kako bi Marko helikopterom bio prebačen u bolnicu "Reina Sofija" u Kordobi. Nažalost, nesrećni mladić preminuo je pre nego što je stigao u bolnicu.

Zbog misteriozne smrti španska policija je pokrenula istragu, u okviru koje će ispitati sve studente koji su sa Marinkovićem došli u Lusenu na master studije.

Telo Marinkovića, tvrde izvori iz policije a prenose španski mediji, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Isti izvori rekli su da je zbog smrti Srbina kontaktirana Ambasada Srbije u Španiji kako bi stupili u kontakt sa porodicom mladića i organizovali prebačaj tela u Srbiju što je pre moguće.

Iznenadna smrt Marinkovića zatekla je njegove prijatelje, koji se od Marka opraštaju na Fejsbuku.

- Dragi Marko, kada smo se juče dvaput pozdravili nisam mogla ni da zamislim da ideš na tako dalek put. Ne mogu da opišem rečima kako se osećam, ni da zamislim kako je tvojoj porodici. Počivaj u miru, prijatelju. Pevaj u raju za sve nas. Tamo svi govore tvojim jezikom - napisala je Markova prijateljica na Fejsbuku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grckizet

pre 5 godina

uzas.... zlo..... sta da kazes... svi protiv Srba.... samo molitva za sve Srspka Zrtva.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija