• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: blic.rs/informer.rs

05.11.2018

15:54

TUGA! Preminula beba koja je upala u kantu kreča POSLE 15 DANA BORBE ZA ŽIVOT!

Vesti

TUGA! Preminula beba koja je upala u kantu kreča POSLE 15 DANA BORBE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Petnaestomesečna beba Danijela R. koja je upala u kantu punu kreča u stanu na Novom Beogradu, preminula je u Institutu za majku i dete

Lekari iz Instituta za majku i dete svim silama trudili su se da sačuvaju život koja je upala u kantu punu polikolora u stanu na Novom Beogradu pre više od dve nedelje. Međutim, devojčica je izdahnula na Odeljenju intenzivne nege.

Kako nam je rečeno prethodnih dana iz Instituta, dete je bilo veoma teškog opšteg stanja.

Prema saznanjima Blica, devojčica se nalazila u komi, na aparatima za disanje.

- Ona je smeštena na Odeljenju intenzivne nege, na šestom spratu. Priključena je na aparate i non-stop joj se prate životni parametri - disanje, rad srca, krvni pritisak i drugi. U ovom času potpuno je nezahvalno davati bilo kakave prognoze stanja tog pacijenta - rekao je izvor Blica iz Instituta za majku i dete po primanju deteta u ovu ustanovu.

HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Beba upala u kantu sa farbom za bojenje zidova, LEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT!

Kako smo već pisali, drama se dogodila 20. oktobra oko 16 sati u stanu na Novom Beogradu. Prema rečima devojčicine bake, majka bebe je širila veš kada se dogodila tragedija.

Kako je ispričala, njena ćerka je odmah zgrabila bebu i počela da je reanimira. Kako je kazala, lekari su pošto je beba stigla u bolnicu rekli da je beba bila na samrti kada ju je majka dovela.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija