• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

05.11.2018

18:55

(VIDEO) STRAVIČAN PORODIČNI ZLOČIN U SELU CRVENA JABUKA U OKOLINI UBA: Ubio ženu iz ljubomore, pa se obesio!

Vesti

(VIDEO) STRAVIČAN PORODIČNI ZLOČIN U SELU CRVENA JABUKA U OKOLINI UBA: Ubio ženu iz ljubomore, pa se obesio!

Podeli vest

Vladimir Pavlović (61) iz Crvene Jabuke kod Uba, izmasakrirao je nožem suprugu Tamaru (41) u porodičnoj kući, a onda se obesio u dvorištu

Porodična tragedija odigrala se nakon što je Tamara rekla Vladimiru da će ga ostaviti, a ovaj je u naletu ljubomore zgrabio nož i nasrnuo na nju.

- Vladimir je nakon žučne rasprave više puta izbo suprugu po grudima i vratu. Nesrećna žena je pokušala da se odbrani, ali nije uspela. Vladimir je odmah potom pozvao policiju i ispričao im šta je uradio - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Dok je patrola policije iz Uba stigla u porodični dom Pavlovića, Vladimir je presudio i sebi.

- On je u međuvremenu otišao u dvorište, uzeo uže, koje je jednim krajem prebacio preko grane drveta, a na drugom kraju napravio je omču koju je navukao preko glave i obesio se. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt oba supružnika - kaže naš sagovornik.

(FOTO) DETALJI TRAGEDIJE U SENTI! Upaljena sveća uzrok požara u kome je stradala devojčica (8), DECA SE PLAŠILA MRAKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 5 godina

Strasno...nikada kraja bolesnim mozgovima ,nije bitno musko ,zensko.Dvadeset godina razlike u godinama doslo na naplatu.Neko jednom rece ,muskarci( generalno) ne misle glavom , mozgom sve dok ne prestanu biti seksualno ne mocni.Sad je valjda mozak proradio ali pogresno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija