• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.11.2018

13:05

PRETUČEN POŠTAR U ČAČKU, POVREĐENA I ROMKINJA! Napad se dogodio dok je isporučivao poštu

Vesti

PRETUČEN POŠTAR U ČAČKU, POVREĐENA I ROMKINJA! Napad se dogodio dok je isporučivao poštu

Podeli vest

Poštar u reonu 3 u Čačku pretučen je ponedeljak u romskom naselju, nedaleko od stočne pijace, kada im je doneo poštu, a u naselju tvrde da je u tom incidentu povređena i Romkinja

I poštar i Romkinja J.M. su prebačeni u čačansku bolnicu, nalaze se na odeljenju hirurgije i nisu životno ugroženi.

- Poštar ima povrede i posekotine u predelu glave, ali je dobrog opšteg stanja - kazala je za GZS dr Biljana Kočović, portparol bolnice u Čačku.

Romkinja J.M. povređena je oštrim predmetom u predelu stomaka, a u čačanskoj bolnici su potvrdili da je i ona zbrinuta na odeljenju hirurgije i da nije životno ugrožena.

Upravnik pošte u Ljubiću potvrdio je da se napad na poštara dogodio u ponedeljak u romskom naselju Sajmište, nedaleko od stočne pijace u Čačku.

- Pozvali su me iz policijske uprave da preuzmem torbu i biciklu, ali kada sam stigao u naselje bio sam šokiran scenom. Video sam troja policijska kola i oznake sa brojevima po zemlji, a bilo je i krvi - kazao je upravnik pošte, Vladan Vukosavljević, za Glas zapadne Srbije. 

Redakciji su se javile kolege pretučenog poštara koji su ogorčeni onim što se desilo.

- Dečko je mlad i tek je počeo da radi. Odneo im je poštu i oni su ga krvnički pretukli. Razmišljamo o protestu jer je ovo prešlo sve normalne granice - izjavio je jedan od kolega pretučenog poštara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Acko

pre 5 godina

Ne moguce da je incindent izbio bez ikakvog razloga ..moguce da postar nije zvonio dva puta..pa je nadrljao..i ona i on..ko razume shvatice

tomas9d

pre 5 godina

Nile pretučen dok je dostavljao poštu već dok je vadio penkalo. Mlad je naučiće ............

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija