• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2018

12:24

CVIJETIĆU 18 GODINA ROBIJE ZA POKUŠAJ UBISTVA ŽABCA, osuđen i za podmetanje bombe i nedozvoljeno posedovanje oružja!

Vesti

CVIJETIĆU 18 GODINA ROBIJE ZA POKUŠAJ UBISTVA ŽABCA, osuđen i za podmetanje bombe i nedozvoljeno posedovanje oružja!

Podeli vest

Goran Cvijetić (42) iz Budisave kod Novog Sada, koji se tereti za pokušaj teškog ubistva 2012. godine , Nebojše Tubića (54) zvanog Žabac i za podmetanje bombe pod automobil Tomislava Bokana, nekadašnjeg direktora JP "Urbanizam" i lidera Pokreta "Drina – Dinara – Dunav", kao i za nedozvoljeno i posedovanje oružja, osuđen je na jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora

Naime, za pokušaj ubistva Tubića osuđen je na 15 godine, za drugo krivično delo, podmetanje bombe šest, i za nedozvoljeno oružje četiri godine.

Presuda je donesena uz neverovatne mere obezbeđenja, ​naoružani specijalci bukvalno su opkolili sud!

Foto: printscreen

Žabac

Podsetimo, Goran Cvijetić , nad kojim je pokušana otmica u maju prošle godine, uhapšen je sutradan, zbog sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju Žapca i izazivanje opšte opasnosti, podmetanje bombe.

ŽABAC NA SLOBODI! Osumnjičen za teško ubistvo, ali tužilaštvo NIJE PODIGLO OPTUŽNICU U ZAKONSKOM ROKU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Advokat

pre 5 godina

Osuđen bez dokaza da bi se oprali policajci koji su ga oteli i predali kriminalcima.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija