• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.11.2018

16:31

NA POTEZU TUŽILAŠTVO! Još dve krivične prijave protiv manijaka iz tramvaja!

Vesti

NA POTEZU TUŽILAŠTVO! Još dve krivične prijave protiv manijaka iz tramvaja!

Podeli vest

Policijska urpava Starog grada prosledila je danas još dve krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu

Krivičnim prijavama njemu se na teret stavlja uznemiravanje jedne malolene i jedne punoletne osobe, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleskandra Ðenadić.

Povodom ovih krivičnih prijava I.M. će ponovo biti saslušan, kada se za to steknu uslovi, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao zahvalnost "bogu", pa tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje njegove uračunljivosti.

I.M. se nalazi u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo. 

Uhapšen je nakon što je snimak zabeležen kamerom u tramvaju na kojem se vidi kako uznemirava devojčicu, pojavio na u Fejsbuk grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na devojčicu, a ona se brani. 

U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć devojčici, niti obavestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

MANIJAK IZ TRAMVAJA NAPRAVIO HAOS U ZATVORSKOJ BOLNICI! Urlao i rušio sve oko sebe, BOLNIČARI MORALI DA GA VEŽU ZA KREVET!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija