• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

08.11.2018

23:28

DEČAK (13) IZ DAVIDOVCA ŠOKIRAO INSPEKTORE: Nije me silovao, hteo sam seks sa komšijom

Vesti

DEČAK (13) IZ DAVIDOVCA ŠOKIRAO INSPEKTORE: Nije me silovao, hteo sam seks sa komšijom

Podeli vest

Mališan N. S. (13), kog su seksualno zlostavljala čak dvojica muškaraca, na saslušanju u policiji pravdao je jednog od njih, komšiju i rođaka Nenada S. (19), tvrdeći da je seks sa njim bio dobrovoljan

Dečak N. S. (13) iz Davidovca kod Kladova, kog su mesecima seksualno zlostavljala dvojica muškaraca, na saslušanju u policiji pravdao je jednog od njih, komšiju i daljeg rođaka Nenada S. (19), tvrdeći da ga ovaj nije silovao, već su "imali dobrovoljan seks"!

Ovaj iskaz, međutim, neće mnogo pomoći dečakovom komšiji, jer ga u svakom slučaju čeka krivična prijava za obljubu deteta!

Tražio nagodbu


Kako smo saznali od izvora iz istrage, inspektori su bili šokirani kad su čuli kako dečak pravda Nenada, kom je u utorak, dan nakon hapšenja, određen pritvor do 30 dana!

Otac policajac

Ne verujem da je Nenad to uradio. On je dobar mladić, njegov otac je policajac i svi ga znamo
Meštanin Davidovca

- Osumnjičeni je u više navrata u poslednjih nekoliko meseci obljubio dečaka iz komšiluka. On je tužiocu kazao da će priznati delo, ali samo ukoliko dobije odgovarajuću nagodbu za manju kaznu. Međutim, dečak je na saslušanju kazao da ga Nenad uopšte nije zlostavljao, već su, kako je rekao, "samo seksualno bili zajedno". Istraga tek treba da utvrdi kako su oni stupili u seksualne odnose - kaže naš izvor blizak istrazi.

Ukoliko se dokaže seksualna veza između dečaka i mladića, Nenad će se teretiti za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Meštani Davidovca nerado pričaju o zlostavljanom dečaku, a o uhapšenom mladiću N. S. imali su samo reči hvale.
- Mi u selu ne verujemo da je Nenad to uradio! On je dobar mladić, nikada nije napravio nijedan izgred. Njegov otac je policajac i svi ga u selu znamo. On je dobar i vredan čovek, domaćin za primer - kaže meštanin Davidovca.

STRAVIČNI DETALJI SILOVANJA DEČAKA U KLADOVU! Zlostavljali ga u bunkeru na Dunavu, NIKO NIJE ČUO NJEGOVE VAPAJE ZA POMOĆ!

Bio na lečenju

Podsetimo, 13-godišnjeg dečaka iz Davidovca su poslednjih meseci seksualno zlostavljala čak dvojica muškaraca. Pored 19-godišnjeg komšije, mališana je obljubio i Danijel S. (35) iz susednog sela Kladušnica, koji je uhapšen krajem septembra i još se nalazi u pritvoru.

Dečak se zbog Danijelovog zlostavljanja u oktobru oko 15 dana lečio od trauma na Psihijatrijskoj klinici u Beogradu. Međutim, čim se vratio kući u Davidovac, Nenad ga je u subotu pozvao da se nađu na obali Dunava, u jednom napuštenom bunkeru, gde ga je ponovo obljubio. Mališan je potom sve ispričao svojoj majci, jer su ga psihijatri u Beogradu savetovali da od roditelja ne krije takve stvari, nakon čega je obaveštena policija i Nenad je uhapšen. 

NEZAPAMĆEN HOROR KOD KLADOVA! Već silovanog dečaka (13) ZLOSTAVLJAO I OBLJUBIO I KOMŠIJA!

 

Dobro je, ide u školu
 

Izvor iz istrage kaže da je dečak dobrog zdravstvenog stanja i ne izgleda kao neko ko je preživeo traumu.
- Dečak se dobro oseća i ide redovno u školu - navodi naš izvor.
Dečaka redovno obilaze i radnici Centra za socijalni rad iz Kladova, ali oni nisu želeli da pričaju o njemu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija