• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

10.11.2018

13:54

SVEDOCI KRVAVOG OBRAČUNA U KRAGUJEVCU! Boksera sakrili od kamera u klubu pa se BRUTALNO IŽIVLJAVALI, ISEČEN JEDVA ISPUZAO DO ULICE!

Vesti

SVEDOCI KRVAVOG OBRAČUNA U KRAGUJEVCU! Boksera sakrili od kamera u klubu pa se BRUTALNO IŽIVLJAVALI, ISEČEN JEDVA ISPUZAO DO ULICE!

Podeli vest

Očevici obračuna dve kriminalne grupe u noćnom klubu "Volpe" u centru Kragujevca koji se dogodio prošlog vikenda, prepričali su stravične scene kojima su prisustvovali kada je nekoliko muškaraca flašom seklo tetive boksera Jovice Lešnjaka (24).

 

Kravi obračun dve kriminalne grupe u centru Kragujevca, koji se dogodio nešto posle dva sata izjutra, još uvek nije dobio svoj epilog.

Kako kažu očevici obračuna, grupa koja je izvukla „deblji kraj" je došla u klub i tada je počela verbalna svađa preko dva separea. Onda je reagovalo obezbeđenje i pripadnici drugog klana koji drže noćni klub. Došlo je do opšte tuče.

Žandarmi, koji su tu došli kao gosti, su povređeni, a jednom od njih dvojice je u opštem metežu ispao i službeni pištolj, koji je posle pronađen i vraćen. Jednom od njih je pocepano uvo, dok je drugi dobio prelom jagodične kosti.

Napadači su u toku tuče Lešnjaka, koji je sečen flašom, izneli na deo koji nije pokriven kamerama, i tamo mu naneli jezive povrede. On je ispuzao do ulice jer nije mogao da hoda. Neposredno pre toga je pozvana policija i Hitna Pomoć, a vinovnici tuče su se vratili u lokal i tek su se tamo predali, dok je većina pobegla.

- Bilo je strašno, uplašila sam se kao nikada u životu. Krvi je bilo toliko da smo skoro svi bili isprskani. Takav je strah zavladao da nisam mogla da uzmem mobilni telefon da pozovem pomoć - kaže devojka koja se tu zadesila sa drugaricama.

NEZAPAMĆENO ZVERSTVO U KRAGUJEVCU! Bokseru desetorica DRALI KOŽU RAZBIJENIM FLAŠAMA u noćnom klubu, GLASNA MUZIKA SAKRIVALA NJEGOVE KRIKE!

Kako se saznaje iz pouzdanih izvora, povređeni Lešnjak je vlasnik kafića u naselju Aerodrom. Bavio se boksom, a policije je poznat zbog učestvovanja u tučama.

Uhapšeni su Marko Božović (31) i Božidar Božović (30), čija se imena godinama unazad vezuju za razna teška krivična dela, ali do sada nisu bili hapšeni niti su odgovarali. Pretpostavlja se oni stoje iza poslova iznuda, reketiranja, paljenja lokala i tuča i vatrenih obračuna.

Foto: facebook@VolpeNightclub

Policija traga za još desetoricom učesnika koji su u bekstvu, ali su, kako saznaje Blic, locirani i čeka se njihovo privođenje.

Napadači su Lešnjaka potpuno izmasakrirali staklenom flašom, a prema nezvaničnim saznanjima, njome su mu isekli tetive noge, i gulili kožu a tokom napada nisu dali da se muzika u klubu ugasi.

Povređen je M.J. i dva pripadnika žandarmerije koji su bili van dužnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Ovaj slučaj u Kragujevcu je bestijalan. Vinovnike pokažnjavati za primer drugima, da niko ne pomisli da je Srbija favela. Sramota i užas! Građani treba da se osećaju sigurno i bezbedno, a ne svakoj izdrogiranoj ili pijanoj budali da padne na pamet ovako nešto.

Ljube

pre 5 godina

Zato kriminalci u KG i rade šta hoće kad su pod zaštitom žandarmerije. Pre podne u uniformi izigravaju zaštitnike građana a kad skinu uniforme su obezbeđenje kriminalaca. Nije mi jasno šta se čeka i šta treba još da se desi u KG da se smeni kompletno rukovodstvo PU Kraujevac, od najnižeg komandira voda pa na gore? Izgleda da je MUP u problemu jer NEMA dovoljno čistih policajaca ...

marcco

pre 5 godina

A jel to iz čistog mira? Ili zato što je bokser?

rale

pre 5 godina

POLICIJA CE URADITI SVOJ DEO POSLA,CASNO I POSTENO,ALI ONDA STUPAJU NANOGICE,USLOVNE KAZNE,NEDOSTATAK DOKAZA,VUCIC JE KRIV ZA SVE,NARAVNO ZUTE SUDIJE CE PRESUDITI TAKO KAKO SAM OPISAO

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija