• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C.

14.11.2018

08:40

(FOTO) JEZIVA PORUKA BIVŠEG DEČKA MANEKENKE KOJA SE UBILA: Možda se sretnemo ponovo... USKORO!

Vesti

(FOTO) JEZIVA PORUKA BIVŠEG DEČKA MANEKENKE KOJA SE UBILA: Možda se sretnemo ponovo... USKORO!

Podeli vest

Manekenka Marija Ćurčić (25), koja je u nedelju nađena obešena kaišom o gelender u svom stanu, u četvrtak delovala veselo i zadovoljno na snimanju reklame sa Ronaldinjom. Na Instagramu nakon toga ostavila sliku sa porukom "da je izdominirala". Ipak, ponekad bi govorila da ništa nema smisla, kažu prijatelji

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25), koja se u nedelju obesila kaišem o gelender u svom stanu, samo tri dana pre toga blistala je od sreće na snimanju reklame sa poznatim fudbalerom Ronaldinjom!

Neverica

Niko ne zna zašto. Tuga velika
Aleksandar Raičević, Marijin bivši dečko

Sagovornici Informera, koji su prisustvovali ovom snimanju u sredu i četvrtak, kažu da je Marija delovala veoma veselo i zadovoljno i da apsolutno ništa nije ukazivalo da ima bilo kakav problem. Čak je nakon urađene reklame, očigledno zadovoljna urađenim poslom, na svom Instagram profilu postavila svoju sliku uz komentar na engleskom, koji u slobodnom prevodu znači "izdominirala sam". Ipak, njeni prijatelji kažu da bi, posle naleta euforije i sreće tokom revija, snimanja i provoda u klubovima, često padala u depresiju i govorila "kako ništa više nema smisla".

MANEKENKA SE OBESILA KAIŠEM O GELENDER NA GALERIJI U IZNAJMLJENOM STANU! Majka i otac su morali da obiju bravu, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Prema rečima sagovornika Informera, koji je Mariju video u sredu i četvrtak, tokom snimanja reklame sa Ronaldinjom i drugih propratnih aktivnosti koje je tim povodom imala, ona je odavala utisak zadovoljne osobe, pune samopouzdanja.

Foto: Informer DN

- Agencija je na snimanje u sredu dovela nekoliko manekenki, ali sam, čim sam stigao, u uglu prvo zapazio Mariju Ćurčić jer izgleda atipično i razlikovala se od ostalih devojaka. Tokom snimanja je bila odlično raspoložena, bila je razdragana i ništa nije ukazivalo da ima bilo kakav problem. Naprotiv, delovala je kao neko ko uživa u životu, ko blista od sreće. Kada je završeno snimanje reklame, devojke su pojurile da se slikaju sa Ronaldinjom i nakon toga smo se svi razišli. Posle nekoliko dana pročitao sam u novinama da se Marija Ćurčić obesila i bio sam u šoku jer nikada ne bih rekao da će onako pozitivna i harizmatična devojka kroz dan, dva ili tri oduzeti sebi život - priseća se naš izvor sa snimanja reklame.

MUP: Istraga je završena

Kako smo saznali u Ministarstvu unutrašnjih poslova, istraga u slučaju Marije Ćurčić je završena jer je ustanovljeno da je reč o samoubistvu, a nesrećna devojka nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku.
- Okončali smo taj slučaj jer se radi o samoubistvu. Jasno je da se devojka obesila u svom stanu i pritom nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku. Nakon obdukcije i toksikološke analize znaće se da li je možda bila pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, ali to nije od velike važnosti u ovom slučaju - istakao je naš izvor iz MUP.

Zanimljivo je da je Marija posle snimanja najpre postavila sliku sa Ronaldinjom, a potom i svoju sliku sa snimanja reklame, uz koju je ostavila poruku na engleskom, koja govori o njenom dobrom raspoloženju i samopouzdanju.

- Napisala je "I came to slay bish", što bi u slobodnom prevodu značilo "Izdominirala sam nad ku*kama". Ovakva poruka, u prevodu, znači da je prezadovoljna snimanjem i da je bila dominantna nad ostalim manekenkama sa kojima je radila. To ne piše neko ko je nesrećan, ko je izgubio samopouzdanje i ne veruje u sebe - kaže jedan od Marijinih prijatelja iz sveta manekenstva.

Ipak, jedna od njenih bliskih prijateljica rekla nam je da je Marija u poslednje vreme često znala da iz euforije padne u depresiju i da govori kako joj život nema smisla.

(FOTO) POSLEDNJA FOTKA LEPE MARIJE KOJA SE DANAS UBILA! Smeje se i grli RONALDINJA!

- Uvek je odavala utisak ekstremno vesele i srećne devojke, svesne svoje lepote, prepune samopouzdanja. Međutim, u sebi je krila tugu i depresiju... Kada bi se ispraznila na revijama, snimanjima ili u noćnim klubovima, znala je da ode kući i zapita se čemu vodi ovakav život i da li to ima bilo kakvog smisla. Znala je da iz jednog ekstremnog raspoloženja ode u drugo - kaže naša sagovornica.

Prema njenim rečima, na Marijine nagle promene raspoloženja nadovezao se i raskid sa dugogodišnjim dečakom

- On je takođe bio iz sveta klabinga. Marija nikada nije želela da pokaže da joj raskid teško pada i provodila se i veselila, ali smo svi koji je bolje znamo bili svesni da pati. Ona nikada nije bila preterano ozbiljna na emotivnom polju i veze joj nisu dugo trajale, a ovaj dečko je bio neko koga je baš zavolela i ko je postao sastavni deo njenog života, pa joj je stoga sigurno bilo jako teško - dodaje naša sagovornica.

(FOTO) NAJBOLJA DRUGARICA MARIJE ĆURČIĆ OPROSTILA SE EMOTIVNOM PORUKUM OD "MALE ČUPAVE"! Ljuta sam na tebe, jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem...

Povodom ovog tragičnog slučaja koji je uzdrmao celokupnu srpsku javnost kontaktirali smo i manekenkinog bivšeg dečka Aleksandra Raičevića, koji je i sam zaštitno lice brojnih klubova. Iako smo očekivali da ćemo dobiti neke odgovore i saznati bilo kakav razlog zbog koga je Marija podigla ruku na sebe, Raičević nam je rekao da ni on nema nikakvu ideju šta je moglo da je navede na ovakav korak.

- Niko ne zna zašto. Tuga velika - napisao nam je kratko očigledno skrhani Raičević, a potom na društvenim mrežama objavio crtež sebe i Marije u krevetu i dodao jezivu poruku:

- Možda se sretnemo ponovo... Uskoro...

Foto: Informer DN


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Svet klabinga...drugim recima blejanje +droga + alkohol = unisten zivot. Mislis da si neko i nesto, a u sustini si prazna ljustura. Steta, mlad zivot sa perspektivom,a tako glupo potrosen.

Dejan

pre 5 godina

Bipolarni. Nakon velike srece veliki pad. Nedostatak litijuma i hereditet.

Ponavljachi

pre 5 godina

Dokle cete u jednom te istom tekstu ponavljati iste recenice, po 2 i 3 puta? Izdominirala, pa izdominirala. Zaposlite ljude od strike, a ne ova piskarala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59