• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Z.

14.11.2018

08:59

KOŠARKAŠ SE BACIO SA 6. SPRATA ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Ostavio je oproštajno pismo i STRAŠNU PORUKU NA FEJSBUKU!

Vesti

KOŠARKAŠ SE BACIO SA 6. SPRATA ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Ostavio je oproštajno pismo i STRAŠNU PORUKU NA FEJSBUKU!

Podeli vest

Bivši košarkaš Andrej Stojanović (26) iz Kraljeva iznajmio apartman u Jagodini, ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da mu je kocka upropastila život i bacio se sa 18 metara visine

Bivši košarkaš iz Kraljeva Andrej Stojanović (26) ubio se juče u Jagodini zbog kockarskih dugova, bacivši se sa šestog sprata zgrade u kojoj je iznajmio stan! Nesrećni mladić je ostavio oproštajno pismo u stanu, u kom je objasnio da mu je kocka upropastila život.

Sportista

Andrej potiče iz sportske porodice. Igrao je nekada za Spartak iz Subotice. Otac mu je bio trener odbojkašica
Poznanik

Izvor iz istrage kaže da je Stojanović u poslednje vreme radio za jednog javnog izvršitelja iz Kraljeva, a u Jagodinu je došao službeno, dan pre tragedije.

- Smestio se u ponedeljak u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici. Telo je nađeno narednog jutra, pred zoru, oko četiri sata, na ulici, na oko dvadesetak metara od zgrade, zbog čega se najpre mislilo da je mladića pokosio neki auto tokom noći. Imao je povrede glave i noge. Naknadno je utvrđeno da se on prilikom skoka sa balkona, sa visine od oko 18 metara, snažno odrazio i pao na ulicu daleko od zgrade - priča naš izvor.

Stihovi na Fejsbuk profilu

Dva sata pre tragedije Andrej Stojanović je na svom Fejsbuk profilu objavio stihove pesme "Ne smem da se zaljubim u tebe" Jelene Karleuše i Saše Matića:
"Ne uzima Bog ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zapalite ih sve!", a na kraju poruke je stavio sliku kockice.

Tokom uviđaja, u apartmanu koji je iznajmio Andrej, na stolu, bilo je njegovo oproštajno pismo, u kom je objasnio da se mnogo kockao i da je to razlog njegove odluke da se ubije. U apartmanu su bile i Stojanovićeve lične stvari. Ulazna vrata iznajmljenog stana bila su zaključana, zbog čega su policajci morali da provale unutra. Balkonska vrata na šestom spratu, odakle je Andrej skočio, bila su otvorena.

Foto: facebook/Andrej Stojanović

Andrejev poznanik ispričao nam je da je on bio dobar košarkaš.

- Andrej potiče iz sportske porodice. Igrao je nekada za "Spartak" iz Subotice. Otac mu je bio trener odbojkašica u Kraljevu. Čuo sam da Andrej ima problema sa kockom, ali nisam ni slutio da se toliko zaglibio - priča poznanik stradalog mladića.

Viši javni tužilac u Jagodini Olivera Jevremović dala je nalog za obdukciju tela.

- Čekamo nalaz obdukcije, kada ćemo znati više detalja o smrti mladića - kratko je rekla Jevremovićeva. 

Foto: facebook/Andrej Stojanović

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17