• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2018

16:00

(AUDIO) NENAD ŠIPKA SE OGLASIO POSLE BRUTALNIH OPTUŽBI MUŽA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Zoran hoće da skrene pažnju sa novih dokaza o ubistvu!

Vesti

(AUDIO) NENAD ŠIPKA SE OGLASIO POSLE BRUTALNIH OPTUŽBI MUŽA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Zoran hoće da skrene pažnju sa novih dokaza o ubistvu!

Podeli vest

Povodom pisanja jednog dnevnog lista kako je Zoran Marjanović uznemiren zbog teških reči koje je forenzičar Nenad Šipka izneo na račun pokojne Jelene, oglasio se saopštenjem sudski veštak mr Nedžmedin Mehmetaj, koga je lično Šipka ovlastio da govori u njegovo ime

Povodom natpisa u pojedinim dnevnim novinama o dešavanju na borčanskom groblju Zbeg, a u kojima se spominje direktor CFI doo Novi Sad Nenad Šipka, ovlašćen od njega, izjavljujem sledeće:

"Kao bivši visoki oficir milicije, pomoćnik komandanta za KiM za javnu bezbednost, posavetovao sam Nenada Šipku da se obrati MUP RS, jer je očigledno da mu je ugrožena lična bezbednost.

Nenad Šipka je postupio po mom savetu i obratio se nadležnim organima MUP RS. Po ovlašćenju Nenada Šipke, izjavljujem da on sa gnušanjem odbija bilo kakav komentar i razgovor na sadržinu natpisa objavljenih u dnevnim novinama, a povodom navodnih njegovih izjava o pokojnoj Jeleni Krsmanović Marjanović. Takođe, sa gnušanjem odbija i bilo kakav komentar o navodnom nedoličnom ponašanju prema osobi Tanji B. Razlog je što su to sve neistine.

Kao deo tima, upoznat sam sa svim aktivnostima koje je CFI doo Novi Sad vršio prilikom video rekonstrukcije ubistva Jelene Krsmanović Marjanović. Upoznat sam i ko je osoba Tanja B.

Celokupna orkestrirana kampanja koja se povela od strane Zorana Marjanovića i Tanje B, usmerena je na skretanje pažnje sa činjenice da je u razgovoru sa Nenadom Šipkom, osumnjičeni za ubistvo svoje supruge, Zoran Marjanović, dozvolio mogućnost da njegova supruga Jelena Krsmanović Marjanović udarce koji su u krajnjoj liniji i doveli do njene smrti, nije zadobila na tlu nasipa i u vodi kanala.

ISTRAGA O JELENINOM UBISTVU LOŠE VOĐENA, MOŽDA I SABOTIRANA: Pravni stručnjaci žrestoko kritikovali tužilaštvo, zbog KATASTROFALNIH PROPUSTA!

Tu njegovu izjavu su čitaoci mogli da čuju na internet portalima dnevnih listova.Ta informacija u mnogome menja činjenično stanje, te je nastupila očigledna nervoza u porodici Marjanović, a ona je iskazana kroz razne izjave koje su članovi te porodice izneli u sredstvima javnog informisanja protiv direktora CFI doo Novi Sad, Nenada Šipke.

Ko je imao priliku da čuje razgovor Nenada Šipke i Zorana Marjanovića, koji je izvorno snimljen, mogao je da čuje da ni jednom rečju Nenad Šipka nije ništa ružno ni insinuirajuće rekao o Zoranu Marjanoviću. Nenad Šipka je čak izjavio da veruje da je Zoranu iskreno stalo da se ubica njegove supruge Jelene Krsmanović Marjanović pronađe. 

Natpisi u današnjim novinama sasvim demantuju reči Zorana Marjanovića koje se veoma jasno mogu čuti na snimku.

Prilikom jednog službenog putovanja sa Nenadom Šipkom i još jednim saradnikom CFI doo Novi Sad, posetili smo klijenta Teodoru Krsmanović i njenu porodicu u Raškoj. Lično sam se uverio koje poštovanje postoji između te porodice i Nenada Šipke. Iz tog poštovanja, Nenad Šipka je nekoliko puta posetio grob Jelene Krsmanović Marjanović, da u ime porodice Krsmanović, koja je kilometrima daleko, upali sveće na grobu Jelenine majke i oca, kao i na Jeleninom grobu. Svaka druga insinuacija o nekrofiliji je samo plod bolesnog mozga onoga ko tako tvrdi.

I za kraj: Nenada Šipku i ceo tim CFI doo Novi Sad krasi jedna osobina: izuzetno nam je stalo da predmet dovedemo do kraja, po mogućnošću sa pozitivnim ishodom po klijenta", napisao je bivši visoki oficir, Nedžmedin Mehmetaj.

U prilogu je dostavljen snimljeni materijal, koji dokazuje da je Nenad Šipka pozvan u ranim jutarnjim satima (oko 04.00) od strane Tanje B.

Mehmetaj posebno naglašava da se obrati pažnja na stanje Tanje B. prilikom razgovora. Ta osoba inkriminiše direktora CFI doo Novi Sad.

(VIDEO) ISTRAŽITELJ ŠIPKA: Ako Zoran nije ubica, nemoguće je da nije čuo Jelenin vrisak, ON JE KOMPOZITOR IMA DOBAR SLUH!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neba

pre 5 godina

Ne znam zasto nasi drzavni organi dozvoljavaju ovakve stvari? Ovo je katastrofalno! Pa jel moguce da ne postoji drugi trag osim tog jednog jedinog koji imaju i da ne mogu da reše slucaj. Sprdati se sa celom nacijom na ovakav nacin je krajnje poražavajuce. SRAMOTA!

Zoran

pre 5 godina

Marjanovici lazu od prvog dana dokle misle tako. Sram te bilo Zorane stidise ubico jedna.

Valentina

pre 5 godina

Po Zoranovom ponašanju i ophođenju prema Šipki vidi se da su one gnusne reči plod Zorana Marjanovića.A dotična Tatjana je jedna obična,jeftina,pijana fufa.Ne mogu da verujem šta je jedan bolesni um u stanju da pomisli i izgovori.Maloli su joj naudili.Šta radi više ta policija i tužilaštvo?!

Katarina

pre 5 godina

Ova Tatjana ko da je pijana razgovara... drogirana sta vec

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija