• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

17.11.2018

15:36

UŽAS U GRADSKOM PREVOZU! Manijak izvadio POLNI ORGAN u autobusu i krenuo da se TRLJA O PUTNICU! Ovoga puta NAROD SE PROBUDIO!

Vesti

UŽAS U GRADSKOM PREVOZU! Manijak izvadio POLNI ORGAN u autobusu i krenuo da se TRLJA O PUTNICU! Ovoga puta NAROD SE PROBUDIO!

Podeli vest

Muškarac B.P. (50) uhapšen je u četvrtak u Novom Beogradu nakon što je ušao u autobus na liniji 45 i prišao mlađoj ženi T. S. (33), a zatim otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju

Ovaj put su putnici reagovali, savladali su napasnika i zadržali ga dok nije došla policija. Manijak je uhapšen, priznao je delo, a veštačenjem je utvrđeno da "ima poremećaj polne sklonosti".

Kako saznaje Blic, manijaku iz 45-ice je ponuđen sporazum o priznanju krivice, koji je on prihvatio.

- Tim sporazumom izrečena mi je uslovna osuda od godinu dana zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo. Takođe, izrečena mu je i mera obaveznog lečenja na Klinici za psihijatriju, na koje se mora javiti u roku od mesec dana - kaže naš izvor.

O ovom incidentu iz autobusa prvi je regovao Igor Jurić, otac tragično stradale devojčice Tijane, i obavestio javnost da se dogodio zločin.

- U Beogradu u autobusu 45 opet dogodio slučaj "tramvaj", ali u gorem obliku. Čovek od oko 45 godina, naočigled putnika, izvadio je polni organ i pribijao se uz devojku. Ovog puta je jedan savestan putnik odreagovao i savladao napasnika. U međuvremenu su se uključili i ostali putnici koji su pozvali policiju i nastran muškarac je na kraju i priveden u stanicu na Novom Beogradu - napisao je na svom Fejsbuk profilu Igor Jurić.

On je pohvalio čoveka koji je savladao manijaka i odbranio devojka nazvavši ga herojem.

- Možda je baš i slučaj napastvovanja i nereagovanja putnika u tramvaju naterao ovog čoveka da pomogne, a i ostale putnike da se uključe i zaustave manijaka - dodao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danilo

pre 5 godina

Svakakvih poremecenih i bolesnih ima koji slobodno setaju ulicom.Dobro je da niko nije povredjen, hvala coveku na rekaciji i ljudskosti

lale

pre 5 godina

Izlazes se riziku u hvatanju,a policija ga pusti, majke mi neću više...

naucite i skapirajte vise

pre 5 godina

Policija SAMO hapsi, a sud je taj koji pusta svakakve!

RINGISPIL

pre 5 godina

Ime i prezime SUDIJE i to sa srednjim slovom. Sledeceg bolesnika i manijaka neka ON ili ONA jure po gradu. I policija i sudije rade za platu neka je i zarade.

Ljubo

pre 5 godina

Ocistiti ili cemo biti pocisceni ...Vec odavno smo postidjeni .

milan lala

pre 5 godina

Ma kakva nagodba sa manijakom taj je mora biti odmah poslan u zatvora i u zatvoru na lecenje . Pustiti ludaka manijaka na uslovnu slobodu ? Vrlo cudne odluke nasih sudova , a sutra ako taj isti sliluje neko dete sta ce sudija tad reci ? Nasi sudovi su jedan uzas .

Udrovic

pre 5 godina

Kastracija je jedini odgovor koje treba na snazi ustupiti za ovakvo delo!

Pa sta da radimo

pre 5 godina

Sigorno je da ovo nije normalno i da je bolesno, sto muskarac vadi polni organ na osobu suprotnog pola. Recite mi da li je normalno i zdravo da istopolni bolesnici to isto rade jedni drugima i fa kos to javno pokazuju na paradama uz drzavno obezbedjenje, koje finansiraju zdravi poreski obveznici?

Giša

pre 5 godina

Čuj sporazum samo odsjeći i ugraditi kateger pa nek piša na crijevo m.... j....

predrag

pre 5 godina

Koliko kapiram ludak je sada na slobodi ??!! Javice se doktoru kada mu to bude odgovaralo ???!!! Mozda za 3 dana , mozda za 8 ili za17, a mozda za 29 dana , ako mu tako odgovara ???!!! U medjuvremenu ce se slobodno voziti istom tom 45-com ? Svi smo ispali kreteni samo su sudija i ludak pametni . Upamtite dobro , ovaj ce ponovo napasti , pre ili kasnije !!!

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija