• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.11.2018

09:51

DRAGUTIN JE UPAO U KUĆU SVOJE BIVŠE DEVOJKE, njenog novog dečka vezao za krevet, A ONDA JE UZEO SEKIRU!

Vesti

DRAGUTIN JE UPAO U KUĆU SVOJE BIVŠE DEVOJKE, njenog novog dečka vezao za krevet, A ONDA JE UZEO SEKIRU!

Podeli vest

Dragutin Mihajlović (30) upao u kuću Svetlane Jovanović (39) i pretukao njenog dečka Ivicu Buroša (52), a onda su ga zajedno vezali za krevet. Mihajlović potom uzeo sekiru i izmasakrirao ga

Dragutin Mihajlović (30) iz sela Bingula kod Sremske Mitrovice uhapšen je u subotu zajedno s bivšom devojkom Svetlanom Jovanović (39), nakon što su u njenoj kući u Divošu sekirom ubili Svetlaninog dečka Ivicu Buroša (52)! Dragutin se predao nakon zločina i kazao policajcima da je iz ljubomore izmasakrirao nesrećnog Buroša, ali još nije utvrđeno zašto mu je u tome pomogla i Svetlana!

Svađe, tuče, prostitucija...

Izvor iz istrage kaže da se monstruozni zločin odigrao u subotu oko devet sati u Svetlaninoj kući u Partizanskoj ulici u Divošu.

Foto: Informer DN

UHAPŠEN: Dragutin Mihajlović

- Dragutin je upao u Svetlaninu kuću i tamo zatekao njenog dečka Ivicu. Pretukao ga je, a Svetlana mu je pomogla da nesrećnom Burošu vežu ruke i noge. Potom je Dragutin uzeo sekiru i bukvalno ga izmasakrirao. Onda je pozvao policiju i inspektorima ispričao da je to uradio zbog ljubomore. Svetlana je uhapšena kao saučesnik i ona će svoje motive za učešće u ovom zločinu, nadam se, otkriti pred nadležnim tužiocem - navodi naš izvor.

Luda

Ta Svetlana je luda, uvek pod dejstvom pilula i alkohola, možda ga je nagovorila da zajedno smaknu tog Ivicu
 

Foto: Informer DN

Cane, Dragutinov brat

Svetlanine komšije nisu imale lepe reči za nju. Kažu da se ona pre četiri godine preselila iz Sremske Mitrovice u Divoš.

- Bolje da nikad nije ni došla u naše selo, nemamo mira otkad je ona ovde! Njena kuća je kuća užasa, nije bilo dana da policija nije dolazila. Tamo je bilo tuča, svađa, pijanstava, kupleraj... Kod Svetlane su povremeno dolazile da žive i njena majka i sestra sa svojim unučićima, ali ni tada kod nje nije bilo mira. Prošle godine je u naletu ludila bacila sestrino unuče, bebu staru šest meseci, na ulicu, o beton - pričaju užasnute komšije, koje su nedavno pisale i peticiju za Svetlanino iseljenje iz Divoša.

Svetlana, prema njenim rečima, nikad nije imala normalan posao.

- Živela je od socijalne pomoći i od prostitucije. Viđali su je meštani Divoša sa ostalim prostitutkama na "čuvenoj" raskrsnici na ulazu u Sremsku Mitrovicu, gde je poznato sastajalište prostitutki - ispričala nam je komšinica.

Finom čoveku zavrtela mozak

Svetlanin komšija kaže da je često viđao Ivicu Buroša kako dolazi kod nje.
- On je radio kao pekar u Sremskoj Mitrovici i bio je fin i ljubazan čovek, pa nikom nije jasno kako je Svetlana i njemu uspela da zavrti mozak. Verovatno ga je zavela samo da bi mu uzimala pare, a na kraju mu je i došla glave - priča komšija.

Ni Dragutinov mlađi brat Cane Mihajlović (28) iz sela Bingula nije imao lepih reči za Svetlanu.

- Žuća, kako smo uvek zvali Dragutina, imao je sve u životu, lepe žene, pare, piće... Ne znam šta mu je trebalo sve ovo sa tom Svetlanom - ogorčen je Cane, koji u kući u Sremskoj ulici živi sa majkom, suprugom, decom, bratom Dragutinom i njegovom 14-godišnjom ćerkom.

- Žuća je išao u Divoš kod Svetlane kao da ga je začarala! Imao je prelepe žene pre nje i nekoliko brakova, ima još jednu ćerku od sedam godina, i mi smo ga svi u familiji odgovarali da ne ide kod Svetlane, ali uzalud. Koliko je pogubno delovala na njega, videlo se i letos kad je pijan zapalio njenu kuću u momentu kada je tamo bila i Svetlanina sestra sa malom decom - priča Cane.

Za to delo Dragutin je osuđen na godinu i po dana zatvora, što je sada trebalo da odsluži u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Informer DN

Kuća u kojoj je brutalno ubijen Ivica Buroš

- Brata sam poslednji put video kada sam ga otpratio na autobus za Mitrovicu, gde je trebalo da se javi na odsluženje kazne. Pozdravili smo se, mislio sam da je Dragutin krenuo u zatvor. Međutim, kako sam posle saznao, on je umesto na robiju otišao pravo kod Svetlane u Divoš! U subotu ujutro, oko devet sati, pozvao me je na mobilni i rekao mi: "Bato, izgleda da sam ubio čoveka!" - priča Cane.

Mislio da je pijan

On je po glasu shvatio da je Dragutin pijan, pa mu u prvi mah nije ni poverovao.

- Međutim, istog jutra, posle 10 sati čujem od poznanika da se nešto strašno desilo kod Svetlane. Pokušao sam da pozovem Dragutina na mobilni, ali on je već bio nedostupan. Ne znam šta da mislim, ne verujem da je on spreman na tako stravično ubistvo, ali ko zna? Ta Svetlana je luda, uvek pod dejstvom pilula i alkohola, možda ga je nagovorila da zajedno smaknu tog Ivicu. Ona je jedan ljudski ološ, puna ožiljaka jer ju je tukao svaki muž i ljubavnik. Ima dva odrasla sina koja su je se odrekla. Bivši nevenčani muž ju je pre četiri godine klao, pa je sad u zatvoru - kaže Dragutinov brat.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Informacije

pre 5 godina

Dechko, 52 godine. Jadan, gde nadje to smece. Dobro je sto ste dali lokaciju, sastajalista prostitutki. Dadoste lepu turisticku reklamu za S Mitrovicu. Alal vera, na profesionalnisti.

Porfirije

pre 5 godina

Siroma onaj sa sikirom kakvu je taj samo muku moro da izdrzi!

Ljubo

pre 5 godina

Debili i debilizam. Ono malo postenog ,radnog naroda ne sme da podigne glave, dok pravoslavna Srbija dozivljava zadnje mesece svog bitisanja ,razvaljivana od 1941. godine pa do danas.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija