• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2018

10:16

MUP: NIJE PRIJAVLJENA OTMICA DEVOJČICA U BANATU! Mole se građani da ne šire neproverene informacije!

Vesti

MUP: NIJE PRIJAVLJENA OTMICA DEVOJČICA U BANATU! Mole se građani da ne šire neproverene informacije!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da policiji nije prijavljen ni pokušaj otmice dve devojčice na području Elemira ni otmica devojčice na području Ečke, niti je evidentirano da se bilo šta slično dogodilo

- Još jednom apelujemo na sve, naročito roditelje i nastavnike, da ne šire neproverene informacije koje dovode do uznemirenja javnosti, a pre svega same dece. Takođe, apelujemo na građane da svaki događaj ili saznanje prijave policiji koja u svim slučajevima postupa sa velikom pažnjom i odmah preduzima sve neophodne mere - navodi se u saopštenju.

Iz MUP su podsetili da su u prethodnim mesecima evidentirane brojne prijave pokušaja otmice dece od strane ljudi sa belim „kombijem“, koji mame decu slatkišima na teritoriji Subotice, Novog Pazara i više gradova širom Srbije. 

Temeljnim proverama u svim slučajevima je utvrđeno da su u pitanju bile lažne prijave - zaključuje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija