• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2018

10:09

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Eksplodirao paket u pošti!

Vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Eksplodirao paket u pošti!

Podeli vest

Radnik postanske ekspoziture u Ulici Jurija Gagarina 153 prijavio je dežurnim službama da je u jednom od džakova sa pošiljkama čuo prasak koji je njemu zvučao kao eksplozija

 Zbog bezbednosti građana odmah su obaveštene dežurne sluzbe. Policijska patrola brzo je stigla u pratnji vatrogasaca.

Utvrđeno je da je u holu poštanske ekspoziture jedan platneni džak iz koga je isparavao beli dim i curila tečna supstanca koja je imala jak miris nalik kiselini.

Utvrđeno je da je u pitanju akumulator za automobil iz koga je pod nepoznatim okolnostima iscurela kiselina. Akumulator je odnet, a poštanski službenici vratili su se redovnim zadacima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija