• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

26.11.2018

15:38

BRUTALNO UBISTVO U VALJEVSKOM ZATVORU! Osuđenik K. J. (17) SLOMLJENOM KAŠIKOM UBO U VRAT cimera u bolničkoj sobi!

Vesti

BRUTALNO UBISTVO U VALJEVSKOM ZATVORU! Osuđenik K. J. (17) SLOMLJENOM KAŠIKOM UBO U VRAT cimera u bolničkoj sobi!

Podeli vest

Osuđenik K. J. (17) iz Beograda na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba u noći između subote i nedelje

Osuđenik ovdašnjeg Kazneno popravnog zavoda za maloletnike K. J. (17) iz Beograda, na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat! 

Zajedno maloletni osuđenici i punoletni osuđeni do godinu dana

Osim maloletnih i mlađih punoletnih osuđenika, u ovoj ustanovi kazne izdržavaju i punoletni osuđeni do godinu dana zatvora, sa područja za koja su nadležni viši sudovi iz Valjeva i Užica. To je bio razlog zbog kog se B. D. nalazio u ovom zatvoru.

Ubistvo se dogodilo u noći između subote i nedelje, u stacionaru zatvora, u kom su obojica bili na lečenju, a trojica osuđenika, koji su se takođe nalazili u sobi, ništa nisu primetili, jer su u to vreme spavali.

Pre dolaska na izdržavanje dvogodišnje kazne zatvora u Kazneno popravni zavod za maloletnike u Valjevu zbog teških krađa, nezvanično saznajemo, K. J. bio je štićenik Doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u Beogradu. Inače, navodno je poznat po sklonosti ka samoubistvu i povređivanju osoba koje se nalaze u njegovoj blizini! S obzirom da nije bilo drugih motiva za ubistvo, nezvanično saznajemo da je sklonost ka povređivanju drugih verovatni uzrok nasumičnog napada na B. D. koji se, na žalost, završio smrću.

Uz to, K. J. je odrastao uz majku koja je bila u zatvoru, kao saučesnik u ubistvu sina, odnosno njegovog rođenog brata, koga je zlostavljao ubica, sa kojim je ona vanbračno živela. Odrastao je u hraniteljskim porodicama. Od pre tri godine, boravio je u domu za nezbrinutu decu, jer nije imao roditeljsko staranje.

Istraga je u toku, a uprava Kazneno popravnog zavoda u Valjevu o ubistvu je odmah obavestila policiju, nadležno tužilaštvo i sud, te porodicu nastradalog.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
007

pre 5 godina

Zbog cega funkcioneri nose titule **doktor specijalist,inspektor,magistar,psiholog,,???** kad jedan obican slucaj ne mogu da ispravno sprovede.Kako e mozno da lice koje pokraj se, ima i dosie :Povredzivanje nekog u blizini:,pa sve to treba kazniti i otpustiti od sluzbe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija