• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2018

12:56

VELIKA AKCIJA POLICIJE U SRBIJI! Uhapšeno 55 OSOBA zbog imovinskih delikata!

Vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE U SRBIJI! Uhapšeno 55 OSOBA zbog imovinskih delikata!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 55 osoba, na teritoriji cele Srbije, saopštio je danas MUP

Zbog tih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku protiv još 40 osoba. 

Krivičnim prijavama, između ostalih, obuhvaćeno je i devet maloletnih osoba. 

Svi oni sumnjiče se da su izvršili ukupno 213 krivična dela iz oblasti imovinskih delikata.

Tako je u Kragujevcu uhapšen M.S. (33), zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara i jednu osobu iz tog grada oštetio za 3.000 evra.

Sumnja se da je on početkom oktobra ove godine doveo u zabludu muškarca iz Kragujevca da će na njegovom automobilu „mercedes vaneo“ izvršiti pregled kod Agencije za bezbednost saobraćaja u cilju registracije vozila.


M.S. je, kako se sumnja, preuzeo vozilo od tog muškarca i nakon nekoliko dana ga prodao za 1.000 evra nepoznatim osobama. Na taj način je vlasnika automobila je oštetio za oko 3.000 evra.

U istom gradu uhapšen je i B.A. (18), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je on 2. avgusta ove godine obio prozor na kući žene (67), a potom i vrata spavaće sobe iz koje je ukrao 1.500 evra.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 5 godina

Opasna ova nasa policija. Samo sto nikako da uhapsi nekog šiptarskog teroristu

Ljube

pre 5 godina

Lepo je videti ovakve vesti ali to ništa ne znači dok ne pročitamo da su svi oni PRAVOSNAŽNO osuđeni i smešteni na izdržavanje kazne u zatvor. Korumpirani tužioci i sudije će sve njih brzo što oslobodititi što zaturiti predmete u tajne sefove i od kazni neće biti ništa.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija