• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

29.11.2018

23:20

ŠOKANTNI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ŠAPCU! Izmasakrirao nožem zelenaša, PA MIRNO ODŠETAO U POLICIJU!

Vesti

ŠOKANTNI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ŠAPCU! Izmasakrirao nožem zelenaša, PA MIRNO ODŠETAO U POLICIJU!

Podeli vest

Dragomir Todorović (68) nožem izmasakrirao Miloša Bogojevića (52), pa se predao policiji. Miloš pre zločina maltretirao Dragomira da mu vrati dug uz kamatu, ovom pao mrak na oči i ubio ga

Dragomir Todorović (68) iz Gornje Vranjske juče ujutro je nožem ubio poznanika Miloša Bogojevića (52) u njegovom stanu u Šapcu! Prema prvim rezultatima iz istrage, Miloš je terao Dragomira da mu vrati neki novčani dug uz zelenašku kamatu i pretio mu je, a ovom je pao mrak na oči i ubio ga!

Nakon krvavog pira, Todorović je pozvao policiju i predao se.

Prekipelo mu

Izvor iz istrage kaže da se stravično ubistvo dogodilo oko 7.30 ujutro, u Miloševom stanu u potkrovlju stambene grade u Ulici Vojvode Mišića 77.

Pretnje

Todorović je imao neki problem sa Bogojevićem, koji mu je pretio. Dragomir ga je zbog toga prijavio policiji
Dragomirov komšija

- Todorović je, navodno, dugovao neki novac Bogojeviću, koji je poznat u Šapcu po tome što daje novčane pozajmice uz zelenašku kamatu. Bogojević je pritiskao Todorovića da mu vrati taj dug, pa ga je i kobnog jutra nekoliko puta pozivao telefonom. Ovom je, po svemu sudeći, prekipelo, pa je uzeo nož, otišao kod Miloša i presudio mu - navodi naš izvor.

Todorović se mirno predao policiji, priznao je zločin i pokazao im mesto u blizini zgrade gde je odbacio nož kojim je ubio Bogojevića.

Komšije kažu da je Bogojević pre godinu dana kupio stan u njihovoj zgradi i da je živeo sam.

Foto: Informer DN

- Tog jutra se iz Miloševog stana čula najpre svađa, a onda i krici i zapomaganje. Sve je kratko trajalo. Nedugo posle čule su se sirene Hitne pomoći i policije. Posle sam saznao da je komšija ubijen nožem. Ne znam čime se tačno bavio Miloš, ali priča se da je pozajmljivao novac na kamatu - ispričao nam je komšija ubijenog.

Vladimir Pantelić, trener u Sportskom centru koji se nalazi u prizemlju ove zgrade, kaže da je samo površno poznavao Blagojevića.

Ubijeni Buca robijao zbog droge

Miloš Bogojević je dobro poznat šabačkoj policiji. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a odslužio je zatvorsku kaznu zbog preprodaje droge. U Šapcu je poznat po nadimku Buca i važio je za "žestokog momka".

- Bio je zainteresovan da trenira u našem klubu. Pre nekoliko dana mi je u prolazu rekao da bi počeo sa vežbanjem od decembra - navodi Pantelić.

Prevozio putnike

Meštani Gornje Vranjske u šoku su zbog saznanja da je Todorović nožem ubio Bogojevića. Kažu da Dragomir nikad nije bio problematičan, da ga znaju kao mirnog čoveka, koji je skromno živeo u porodičnoj kući sa suprugom, sinom i snajom.

- On je radio u šabačkoj firmi "7. juli", ali je trenutno u penziji. Povremeno je kombijem prevozio putnike za jednog privatnika na relaciji Šabac-Beč. Čuli smo da Dragomir ima neki problem sa tim Bogojevićem, koji mu je nekoliko puta pretio. Dragomir ga je zbog toga i prijavio policiji i eto šta se desilo na kraju. Užas... - priča meštanin Gornje Vranjske.

Foto: Informer DN

Todoroviću je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za teško ubistvo. On će u zakonskom roku biti izveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

UHAPŠEN UBICA IZ ŠAPCA! Posle svađe BRUTALNO IZBO NOŽEM POZNANIKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija