• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

29.11.2018

23:28

MUŽ UBIO SUPRUGU, PA PRESUDIO SEBI: Rešena misterija nestanka subotičke porodice Zolnajić?!

Vesti

MUŽ UBIO SUPRUGU, PA PRESUDIO SEBI: Rešena misterija nestanka subotičke porodice Zolnajić?!

Podeli vest

Dragan Zolnajić (53), koji je sa suprugom Svetlanom (46) nestao pre devet dana, pronađen upucan u glavu u kući svojih rođaka, dok je telo njegove žene nađeno u voćnjaku na putu ka Paliću. Pretpostavlja se da je Dragan ubio ženu, pa sebe

Bračni par Dragan (53) i Svetlana (46) Zolnajić iz Subotice, koji je nestao pre desetak dana, pronađen je juče mrtav u naselju Aleksandrovo! Dragan je u kući svog zeta zatečen sa metkom u glavi i preminuo je na putu ka bolnici, dok je Svetlanino telo nađeno u voćnjaku dve ulice dalje, na putu ka Paliću. Pretpostavlja se da je Dragan usmrtio suprugu, a zatim presudio sebi.

Inače, Dragan je još 16. novembra prijavio nestanak supruge, ali je četiri dana kasnije i sam nestao bez traga. O njihovoj sudbini se ništa nije znalo sve do juče po podne, kada su oboje pronađeni mrtvi. Mogući motiv ovog zločina su veliki dugovi u kojima su bili Zolnajići.

Jeziv prizor

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage, policija je juče u naselju Aleksandrovo zatekla jeziv prizor.

Čudan nestanak

Dragan je još 16. novembra prijavio nestanak supruge, ali je četiri dana kasnije i sam nestao bez traga

- Dragan je pronađen upucan u glavu u kući svog zeta u Aleksandrovu, predgrađu Subotice. Zet ga je pronašao u podrumu kuće i odmah pozvao policiju. Zolnajić je pucao sebi u usta, ali je još davao znake života. Međutim, nije izdržao, preminuo je na putu ka bolnici. Odmah potom, klupko je vrlo brzo počelo da se odmotava, pa je telo njegove supruge Svetlane otkriveno u jednom voćnjaku, dve ulice dalje od mesta gde je pronađen Dragan. Policija je veoma brzo povezala događaje i zaključila da je Dragan najverovatnije ubio suprugu, a zatim presudio sebi - kaže izvor iz istrage i dodaje da se još utvrđuje vreme i motiv ovog zločina:

Imaju troje dece

Dragan i Svetlana Zolnajić imaju troje dece, koja su bila posebno pogođena porodičnom dramom roditelja. Ćerka studira u Novom Sadu, stariji sin živi u Beogradu, a mlađi radi u Mađarskoj. 

- Dragan je nestanak supruge prijavio 16. novembra, pa je moguće da ju je ubio tada, ali taj detalj će utvrditi istraga, pre svega obdukcija. Što se tiče motiva, najverovatnije se radi o dugovima. Zolnajići su imali privatni biznis, ali su ostali dužni mnogim ljudima. Očigledno je da te dugove nisu mogli da vraćaju, pa se Dragan odlučio na ovaj očajnički korak. Međutim, prava istina će biti poznata tek posle istrage.

JEZIV KRAJ POTRAGE U SUBOTICI! Supružnici koji su nestali pronađeni MRTVI!

 

Foto: Informer DN

Pod velom tajne

Drama ove porodice počela je u petak 16. novembra pre podne, kada je Dragan policiji prijavio nestanak supruge Svetlane. Međutim, četiri dana kasnije i Draganu se izgubio svaki trag.

Bili su u veoma velikim dugovima

Bračni par Zolnajići je dugovao veliki novac poslovnim partnerima, pa se sumnja da je to motiv ovog zločina

- Znalo se da su Zolnajići u velikim dugovima, pa se čak sumnjalo da je Svetlana oteta zbog toga, a da je Dragan otišao da je traži. Međutim, od početka je ta priča delovala sumnjivo, jer Dragan nikome ništa nije govorio, samo je nestao. Pre toga je delovao veoma zabrinuto i nervozno, videlo se da je u velikim problemima. Ipak, niko nije mogao ni da sanja da će se sve ovako tragično završiti - kaže izvor blizak porodici Zolnajić.

 

Čekao da svi odu, pa se upucao

U kući porodice Lamić, gde je pronađen Dragan, šokirani su činjenicom da je odlučio da se ubije u njihovom podrumu.
- Nismo mogli da dođemo sebi kada smo ga zatekli upucanog u našem podrumu. On je rođeni brat naše snaje, bili smo bliski, družili se... Nedavno nam je doneo jabuke, ništa nije slutilo na tragediju - kaže Marija Lamić i dodaje da niko od ukućana nije čuo pucanj:
- Dragan se verovatno sakrio u našem podrumu u toku noći, a onda pucao sebi u usta kada nikoga nije bilo kod kuće. Nismo znali šta nas je snašlo kada smo ga pronašli. Odmah smo zvali policiju i Hitnu pomoć, ali bilo je jasno da mu nema spasa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija