• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.11.2018

10:06

OTAC VIŠE MESECI SILOVAO ĆERKU (14), pa joj pretio da će njene GOLE SLIKE objaviti na Fejsbuku!

Vesti

OTAC VIŠE MESECI SILOVAO ĆERKU (14), pa joj pretio da će njene GOLE SLIKE objaviti na Fejsbuku!

Podeli vest

Marko D. (34) iz Subotice osumnjičen je da je više meseci silovao svoju maloletnu ćerku Z. D. (14). Slučaj je otkriven kada se devojčica poverila majci, koja se ranije razvela od osumnjičenog

Subotička policija traga za Markom D. (34) zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju ćerku Z. D. (14) u tom gradu. Devojčica nije smela da kaže da je otac seksualno zlostavlja jer joj je pretio batinama, kao i time da će objaviti njene gole fotografije na društvenim mrežama. Otac je u bekstvu, a inspektori intenzivno tragaju za silovateljem.

Pretnje

On je ćerki pretio da će objaviti njene gole slike na društvenim mrežama i da će je svi takvu videti
Izvor iz istrage

Čitav slučaj je otkriven u utorak kada se tinejdžerka, čiji su roditelji razvedeni pa je često bila u poseti kod oca, vratila kod majke i ispričala da je on seksualno zlostavlja.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, kad god bi Z. D. bila u poseti ocu, on ju je seksualno napadao.

- Marko je ćerki stalno pretio batinama ako bude nekom nešto rekla. Osim toga, on je ćerki pričao da će objaviti njene gole slike na društvenim mrežama i da će je svi takvu videti. Kada bi prisilio Z. D. na seksualni odnos, on ju je navodno tešio govoreći kako ne treba ništa da brine sve dok to bude njihova tajna - priča on.

(FOTO) ZNAČI, UŽIVAO BI DOK VRIŠTIM?! Pedofil devojčici OBJASNIO ŠTA BI JOJ RADIO, a onda su revoltirani ljudi predložili kako bi ga kaznili!

Osumnjičeni pedofil je poslednji put svoju ćerku silovao prošle subote, i to u svojoj kući. Iako je majka tinejdžerke i ranije primetila da se nešto dešava, Z. D. je odbijala bilo kakav razgovor i stalno ponavljala da je sve u redu i da je samo malo umorna.

- Ipak, ona je u utorak, nakon poslednjeg silovanja otišla kod majke i konačno joj sve ispričala. Ona je šokiranoj majci rekla da ju je Marko silovao više puta i da joj je pretio ako nekom kaže. Majka je prvo pozvala telefonom bivšeg muža i počela da viče na njega, a zatim su njih dve otišle u policiju. Tamo je Z. D. sve ponovo ispričala inspektorima, a bio je prisutan psiholog, kao i zaposleni u Centru za socijalni rad iz Subotice - kaže Informerov izvor iz istrage.

UŽAS U BARAJEVU! Pastorki (11) sipao vino u koka kolu, pa je SILOVAO! Manijaka je odalo pismo koje je napisala devojčica!

Inspektori su odmah otišli u kuću osumnjičenog Marka, ali njega nisu tamo zatekli. Verovatno je shvatio da će ga bivša žena prijaviti policiji, pa je pobegao. Policija je za njim raspisala potragu.

U međuvremenu je protiv Marka D. podneta krivična prijava za silovanje, a Više tužilaštvo zatražilo je da mu se odredi pritvor do 48 sati čim bude uhapšen. O celom slučaju je obaveštena i granična policija jer se sumnja da bi Marko D. mogao da pobegne iz zemlje.

Devojčica je nakon saslušanja odvedena na ginekološki pregled. Uzeti su joj ginekološki brisevi, koji bi trebalo da potvrde njene navode. To je ustaljena procedura. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija