• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stojadinović

01.12.2018

12:03

(EKSKLUZIVNI VIDEO) NEZAPAMĆEN ZLOČIN OPISAN REČIMA MAJKE! UBIO JE BEBU PESNICAMA NA MOJE OČI!

Vesti

(EKSKLUZIVNI VIDEO) NEZAPAMĆEN ZLOČIN OPISAN REČIMA MAJKE! UBIO JE BEBU PESNICAMA NA MOJE OČI!

Podeli vest

Moj muž Ferdi je došao kući nadrogiran, smetala mu je ćerka jer je plakala, udarao ju je pesnicama, lupao joj je šamare, pretio je i meni da će me ubiti. Tek ujutro mi je rekao da nosim bebu u bolnicu, ali već je bilo kasno, rekla je Milena, majka ubijene petomesečne Leonore

Ferdi je na moje oči Leonori prvo udario nekoliko šamara, a zatim ju je više puta jako pesnicom udario u grudi. Pokušala sam da zaštitim moju bebu, ali on me je odgurnuo i zapretio batinama i meni i sinu Aleksandru (2). Kasnije je moja mala Leonora umrla meni u naručju u bolnici.

Strašno

Ferdi se probudio, zgrabio je dete i počeo da mu udara šamare, a onda ga je pesnicama nekoliko puta jako udario u grudi
Milena Ibraimović

Ovako za Informer započinje svoju potresnu ispovest Milena Ibraimović (19), čiji je suprug Ferdi Jašari (22) uhapšen u sredu jer je 22. novembra pesnicama usmrtio njihovu petomesečnu ćerkicu Leonoru.

Nesrećna žena objašnjava da nikome nije smela da kaže šta se desilo, jer joj je muž pretio da će isto proći i njihov dvogodišnji sin Aleksandar.

- Ferdi je u kuću u Zemunu došao drogiran i odmah je otišao da spava. Međutim, Leonora je zaplakala, kao što to bebe i inače rade. On se probudio, zgrabio dete i počeo da joj udara šamare, a onda ju je pesnicama nekoliko puta veoma jako udario u grudi. Tada sam skočila na Ferdija, a on me je odgurnuo i zapretio i meni i našem sinu. Zatim je ostavio bebu i otišao ponovo da spava kao da se ništa nije dogodilo - prepričava Milena tragične događaje.

Foto: Informer DN

ZVER: Ferdi Jašari

Naša sagovornica kaže da je uspela nekako da smiri i nahrani bebu, koja je ubrzo i zaspala.

- Oko pola tri ujutru Leonora se probudila. Čula sam je kako ječi i videla da jedva diše. Ferdi je tada ustao i rekao mi da bebu nosim kod lekara, a onda mi je zapretio da ne govorim šta je uradio jer sin Aleksandar ostaje sa njim u kući - priča nesrećna žena i dodaje:

Ubica u pritvoru

Više tužilaštvo u Beogradu u petak je saslušalo Ferdija Jašarija, protiv koga je policija podnela prijavu za teško ubistvo. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak mu je odredio jednomesečni pritvor kako ne bi ponovio isto delo i radi uznemirenja javnosti.

- Umesto da u Zemunskoj bolnici nađem pomoć za svoju ćerkicu, lekari nisu hteli da nas prime. Rekli su mi da nemaju pedijatra. Molila sam ih da pogledaju Leonoru jer je jedva disala, da joj barem daju kiseonik da joj bude lakše, ali oni nisu hteli ni da je pogledaju.

Kako Milena objašnjava, ona je tada pozvala policiju jer su lekari odbili da pomognu njenoj bebi, ali dok je patrola stigla, Leonora je preminula.

OTAC IZ PAKLA! BEBU PESNICAMA PRETUKAO NASMRT: Detalji iz istrage o hapšenju osumnjičenog za ubistvo bebe!

- Dok sam ih čekala, beba mi je umrla u rukama. Lekari su tek na insistiranje policajaca pregledali Leonoru i njeno telo je prebačeno na sudsku medicinu. Ja sam tada prećutala šta se desilo, jer sam se plašila da Ferdi ne povredi i Aleksandra. Sa forenzičarima i inspektorima sam došla u našu kuću u Zemunu. Ferdi je bio tu, a kada su ga policajci pitali ko je on, rekao im je da je komšija koji mi čuva dete. Plašila sam se šta će da uradi i ćutala sam, jer je Aleksandra stalno držao pored sebe - kaže majka ubijene devojčice.

Foto: Informer DN

Monstrum je ubio ovu nevinu dušu: Leonora Ibraimović

Milena Ibraimović kaže da joj je laknulo kada je policija uhapsila Ferdija, sa kojim je četiri godine bila u vezi.

- Nije ovo prvi put da je tukao Leonoru. Pre dva meseca, početkom oktobra, tukao ju je, ali ne kao ovo sad. Lupao joj je šamare jer je plakala. Pobunila sam se, ali je on rekao da će da presretne moju sestru kada ide u školu i da će da je prebije. Pretio je da će i moju majku i brata tući. Plašila sam ga se. I ranije mi je tako pretio. Strah mi je ušao u kosti i ćutala sam o svemu šta radi meni i deci - rekla je na kraju ona.

POGLEDAJTE POTRESNU ISPOVEST MILENE IBRAIMOVIĆ:

Očevi ubice

* Februar 2017. - Dejan Krstičić (36), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, nožem je izbo svoja dva sina blizanca stara 40 dana. U kući je došlo do žučne svađe, usled koje je Krstičić, naočigled supruge Ane, kuhinjskim nožem iskasapio Nemanju, a Danila je od sigurne smrti spasila majka, koja se rvala sa pomahnitalim čovekom.

* Avgust 2016. - Arpad Sabo (31) zaklao je svoju suprugu Slavicu (24) i ubio njihovu dvomesečnu ćerku Nikolinu tako što joj je bacio sto na glavu, a zatim je nožem zaklao. Obducenti su otkrili više od 28 uboda nožem po detetovom i majčinom telu. Osuđen je na 40 godina zatvora.

Foto: S. Kostić

* Jun 2015. - Kurteš Kurteši (28) ubio je od batina svog sina Darka Milanovića (14 meseci) jer mu je smetao njegov plač. Monstrum je zgrabio dete za noge i tresnuo ga desetak puta o sto. Potom ga je bacio na zemlju i krvnički išutirao, da bi ga na kraju onesvešćenog od udaraca stavio u krevetac, pokrio i mirno legao u krevet.

* Januar 2015. - Borislav Zornić iz Beograda posle svađe sa suprugom sa trećeg sprata zgrade u Beogradu bacio je bebu staru 15 dana. Nesrećno dete je sa visine od nekoliko metara palo na beton i na mestu ostalo mrtvo. Zločin je počinio u trenucima nervnog rastrojstva, a ustanovljena mu je klinička dijagnoza paranoidne šizofrenije.

Foto: Informer

* Novembar 2013. - Aleksandar Azirović (20) iz Bora pretukao je i udavio ćerkicu od 19 meseci. Kobnog dana Azirović je zaustavio policijsku patrolu u centru Beograda i zatražio da pozovu Hitnu pomoć, jer mu "dete ne diše". Kada je policija primetila da devojčica ima povrede, otac je rekao da je "pala sa kreveta". Posle obavljene obdukcije utvrđeno je da je devojčica nasmrt pretučena tupim predmetom. On je osuđen na 20 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 5 godina

"Nadrogiran" da bi dobio manju kaznu ili proglasen neuracunjivim. Doktori su "krivi" sto je nisu primili ...na 500 metara je institut "Vukan Cupic". Majka je hteli to ili ne saucesnik. Njega na 40 godina..njoj 20 zato sto svesno stiti zlocinca...ako dao Bog dodje novi zakon njemu dozivotna robija.

Zasto

pre 5 godina

Zašto objavljujete ovakve dogagađaje? Da nas razveselite, fate nadu u svetliju budućnost, nas i naše dece? Gde ste i od kogs to naucili? Sud i ostale institucije su tu da obave svoj posao u ovakvim situacijama, a ne vi da istrazujete i sudite i presudjujete.

Vlado

pre 5 godina

Zašto ovo objavljuju? Pa tupane, zato da bi video ko sve živi oko tebe, da brineš o tebi i tvojoj porodici i da svoju decu vaspitavaš i učiš i skladu sa civilizacijskim i moralnim normama. Svet nije bajka!

sladjana

pre 5 godina

Uvesti neko javno pogubljenje za dilere kao Kina,pa ce se mnoge stvari dovesti u red da ne navodim dalje

Vlado

pre 5 godina

I onda da mi neko spominje "ljudska prava" i da ne treba smrtna kazna!

Miki

pre 5 godina

Nije ovde problem Ferdi ovde su problem oni koji nisu hteli da prime bebu da joj pomognu i njih u zatvor i ništa manja kazna nego ovom majmunu što je udarao bebu... Sve vam j.... doktorsko...a u seriji urgentni centar to sve sveci svima pomažu svinje doktorske da bog da vašoj deci tako neko ne hteo da po pomogne....mater vam j....

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija