• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

10.12.2018

08:10

TOTALNO KRVAVO LUDILO U ZEMUNU! Devojka sprečila dečka da se obesi, PA POKUŠALA DA SE UBIJE NOŽEM, A ONDA JE - IZBOLA NJEGA!

Vesti

TOTALNO KRVAVO LUDILO U ZEMUNU! Devojka sprečila dečka da se obesi, PA POKUŠALA DA SE UBIJE NOŽEM, A ONDA JE - IZBOLA NJEGA!

Podeli vest

Janko M. je zadobio teške povrede dok je pokušavao da otme nož svojoj devojci Katarini M., koja je njime htela da se ubije. Nekoliko trenutaka pre nego što je Janko izboden, Katarina je njega zaustavila da se obesi u kupatilu

Katarina M. (25) iz Užica slučajno je u subotu nožem izbola svog dečka Janka M. (24) iz Čajetine nakon što ju je on sprečio da se ubije u njihovom stanu u Zemunu. Samo par minuta pre tog ranjavanja devojka je mladića zaustavila da se obesi u njihovom kupatilu.

Ludnica

Katarina je kuhinjskim nožem isekla omču koju je Janko napravio oko svog vrata, a posle je htela da se izbode istim nožem
Izvor iz istrage

Prava filmska drama između Katarine i Janka odigrala se oko 6.00 ujutru u Železničkoj ulici.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, dvoje mladih su se prvo posvađali jer je Katarina saznala da ju je mladić prevario sa drugom devojkom.

- Zbog toga je ona Janku, koji je otišao u prodavnicu, izbacila sve stvari iz stana i ostavila ih u hodniku. Kada se mladić vratio, video je šta se desilo i počeo da kuca, zvoni i da je poziva telefonom. Ali Katarina nije htela da ga pusti u stan. On se, međutim, pritajio i čekao čitavu noć da devojka u jednom trenutku izađe iz stana - navodi Informerov sagovornik i dodaje:

JEZIVO UBISTVO U HRVATSKOJ: Pijana žena pozvala policiju, a čim je spustila slušalicu, ZGRABILA JE NOŽ I NASMRT IZBOLA MUŽA!

- Katarina je sutradan rano ujutru otvorila vrata jer je htela da pogleda da li je Janko otišao. U tom momentu on se zaleteo i uskočio u stan. Protrčao je kroz sve prostorije i zatvorio se u kupatilo.

Izbačena iz stana

Kada je istragom utvrđeno šta se tačno izdešavalo između Janka i Katarine u iznajmljenom stanu u Zemunu, policija je odmah Katarini izrekla dve hitne mere, ali ona nije uhapšena.
- Njoj je zabranjen prilazak Janku i komunikacija sa njim, a takođe joj je zabranjeno i da se vrati u stan koji su iznajmljivali. Na tužilaštvu je sada da li će protiv nje pokrenuti krivični postupak - rečeno nam je u policiji.

Naš izvor iz istrage objašnjava da je Janko, dok je bio u kupatilu, skinuo gornji deo trenerke i jedan njen kraj vezao za tuš-kabinu, a drugi sebi oko vrata i pokušao je tako da se obesi.

- Verovatno bi u tome i uspeo da Katarina nije ušla u kupatilo i kuhinjskim nožem isekla omču koju je Janko napravio oko vrata. Devojka je nakon toga izašla iz toaleta i sela u dnevni boravak, a mladić je došao da priča sa njom. Iako je sve izgledalo da će se mirno završiti, Katarina je počela da besni i histerično viče, a zatim je uzela nož kojim je trenutak ranije isekla Jankovu trenerku i krenula je da se izbode - priča on i dodaje:

- Janko je skočio na nju kako bi je sprečio da se ubije. Tokom rvanja mladić je uboden u slabinu i leđa. Kada je Janko zajaukao, osvestili su se i videli krv na sve strane. Pozvali su taksi i otišli u bolnicu.

DEVOJKA IZBODENA NOŽEM U AUTOBUSU: Užas u Žarkovu, nepoznati muškarac napao je na liniji 581

Kad je policija došla, Janko i Katarina su izmislili suludu priču i tako pokušali da slažu šta se zaista dogodilo.

- Počeli su da pričaju kako se mladić povredio kad je posle žurke pao niz stepenice. A kad su ih inspektori ironično pitali da li je on odskočio od stepenica, pa se i sa druge strane ubo istim nožem, Janku i Katarini je bilo jasno da su razotkriveni - rekao je izvor Informera.

Njih dvoje su tada ispričali da su oprali nož, presvukli se i krvavu garderobu skinuli i stavili u crnu kesu, koju su ostavili na stolu u trpezariji stana u kome se sve odigralo.

 


 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mita

pre 5 godina

:-D ludilu nema kraja, ubiće nas holivudski filmovi!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59