• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2018

10:33

(UŽIVO) DARKU ŠARIĆU 15 GODINA ZA ŠVERC 5,7 TONA KOKAINA IZ LATINSKE AMERIKE!

Vesti

(UŽIVO) DARKU ŠARIĆU 15 GODINA ZA ŠVERC 5,7 TONA KOKAINA IZ LATINSKE AMERIKE!

Podeli vest

Posle osam godina suđenja Specijalni sud u Beogradu danas izriče presudu Darku Šariću i ostalim optuženima za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u zapadnu Evropu

Sudija Siniša Petrović proglasio je Darka Šarića krivim i izrekao mu kaznu od 15 godina zatvora. 

Izricanje presude zakazano za 10 časova. Međutim, sve je počelo nešto kasnije zbog ogromne gužve ispred sudnice. Šarić ne prisustvuje izricanju jer, kako je rečeno, nije želeo da ga dovedu. 

Prvom presudom, koju je ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje, Šarić je bio osuđen na 20 godina zatvora. Sudsko veće danas bi, osim presude, trebalo da saopšti i da li će Šariću biti ukinut pritvor ili će on do pravosnažnosti presude ostati iza rešetaka.

Podsetimo, prva prvostepena presuda Šariću izrečena je u julu 2015. godine kada je Pljevljak osuđen na 20 godina zatvora. Ta presuda ukinuta je u junu 2016. godine odlukom Apelacionog suda koji je procenio da konkretne radnje, zbog kojih je Šarić optužen, nisu dovoljno dobro obrazložene. 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravda

pre 5 godina

Tuzno, sramno. Bez dokaza na osnovu prica svedoka koji je uzeo milione da prica prazne price. Cak i nigde ne kaze da je sam Darko radio bilo sta. Nece pasti broj biraca ne brinite.

Banjo

pre 5 godina

Nije da se ne isplati. 5700kg koke. Koliko je proslo do tad. A i kad izracunam tamo 3 obroka setnja ne kisne ne greje sunce. Ne brines dal ces imati za drva zimus i opet kad izadjes opet para ko pleve. Pa ja bre 30 goina vec odrobijao. Ko zna koliko cu jos i ne samo ja vecina u srbiji smrtnika.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija