• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

12.12.2018

12:05

VANDALI DIVLJALI! Masovno izbušene gume na automobilima tokom utakmice Crvena zvezda - PSŽ!

Vesti

VANDALI DIVLJALI! Masovno izbušene gume na automobilima tokom utakmice Crvena zvezda - PSŽ!

Podeli vest

Nepoznati počinioci izbušili su gume na velikom broju vozila tokom sinoćne utakmice Lige šampiona Crvena zvezda-Pari Sen Žermen (PSG) u Beogradu

Jedan od očevidaca je agenciji Beta ispričao da je posle utakmice na parkingu kod stadiona Partizana veliki broj ljudi menjao točkove na automobilima, po kiši i u blatu.

Na velikom broju vozila bila izbušena po jedna guma, rekao je on.

- Gume su gotovo po pravilu bile izbušene na automobilima registarskih oznaka izvan Beograda. Jedan čovek je prokomentarisao: 'Tako vam i treba kada parkirate na parkingu gde se parkiramo samo mi Beograđani' - ispričao je očevidac Miloš iz Novog Sada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Kakvi majmuni! Kako radimo tako će nam i biti, počeo sam da verujem u one priče kako nam je narod skroz poludio. To je sve pobesnelo...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija